• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa nama i nije bilo tako kratko - mi smo se družili od četiri popodne.
Ti si stigao tek iza osam. Normalnio da ti je ta ura i pol prebrzo prošla.

A vidi ti muhača nešega - tako točno stvorenje ja u životu nisam vidjela - dogovorili se mi da će doći u četiri - i pogledam ja na sat, ono četiri ure i jedna minuta - a vidim vani, zaustavlja se ispred kuće auto......

Jesam li rekla da ste lopovi i smutljivci?
prešutjeli ste mi da će i @puknuti doći, iznenađenje je bilo tolko da sam zastala na vratima i zinula ko riba na suhom.:(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
On koordinira.

Nakopala sam sto kila krumpira, nabrala krastavaca, nabrala malo prve paprike - ma samo malo, par kila, tek da je bude, šteta ju em još..... povezala dva reda paprike, skuhala ručak - pjevca kojega mi je muhač poklonio - koja je to juhica bila.....koja aroma mesa.....kod susjede odsjedila pola sata, i drugo ništa danas.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Eto Nermine,jo ti odgovorila!
Ma ja ti hodam iza i gledam.......mislim kad one fulaju onda ja stavim u rupu:(angel):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Ona ima kad i u komšiluku tračati!:icon_butt:

Labavi, ti stavljaš slike, a znaš da očima nemožeš komandovati, same lete!!:(y):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ono što se puši.
Duvan.
Bez dima.
Mu zdimio.
Mislim da je tako nekako bilo, ali on bude dao završnu riječ.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
alo bucka,bog me ubio o čemu ti to......jel ja još nešt popušio da ni neznam.....al ak blebečeš o onom čega se bojim....ŠAT AP:(punch):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
A čuj labavi ako snajka dobro izgleda,onda ti i prija dobra.Danas se i nije pretrglo od posla,završili se poslovi od sinoćnjeg posla.Sinoć je jedan mezimac morao prisilno završiti svoj život,a što se može.Eto jučer se malo prorijedila krv,da se obnovi nova. , ,eto domači prasac bez GMO sranja,

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne se pjeniš.
ja to malo onak - svijetli humor u crna vremena.
Ne prijeti, ne znaš s kim posla imaš. :icon_blackeye:

:(giggle)::(giggle)::(giggle):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Alo momak,prvo malo kulture.....i djeca ovo čitaju,drugo neču ja iznosit mišljenje o svojoj priji,sam znam da i ona škicne vamo,al znam da je prijak zajeban a ima ga kolko i tebe zato budi dobar:icon_blackeye::icon_eyes:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ti samo redovito naruči na Pitomom onu pjesmu o priji pa se ona bude pravila da nije ništa pročitala od napisanog,samo mi nemoj reći da je i prijak lovac i da nosi dugo oružje. Ajkula je kao kruščić,ne dira udane ,zeka peka i zajebancija uvijek može do kulturne granice.Ipak sam ja po horoskopu RAK

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Što sam ubita....
Sinoć se plesalo nagolemo, jutros nisam mogla spavati, pa neki ručak napravila pet puta gori nego u gablec restgoranu, pa malo, uru odspavala, a sada sam pripremala robu za sutra za plac. - krumpire, krastavce, salatu, zelje, kelj, karfiol, papriku...... i posadila sam dvijesto patliđana u malom plasteniku.

Ma koja bi žena išla u nedjelju poslije noći lumpovanja saditi i drugo raditi slijedeće jutro.:icon_winkle:
Ak se budem udavala slučajno (ak mi muž da putnu v guzu), da se zna.:biggrin:

Što me mrzi misliti koliko posla sutra imam....:fiery:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pa kaj nisi presedela celu noć.......a pardon ......mislila si skinut koju kilu,jel da.....sam nisi onda smjela pojest pol odojka i zdjelu grah-salate sa koščičnim uljem:(wait):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh