• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pa neznam el je bolje,al je u pitanju dugogodišnja korektna suradnja i ode dotičnom a ne drvenom(erste banka,kužiš):icon_keel:
u stvari ko zna,možda ju on proda drvenom,mislim da se to več događalo,al obzirom da je on sad kupil biljaru poima nemam,meni je bitno da on korektno i na vreme plati a to je do sad uvek bilo tak.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Pa kaj on ne to tek nedavno kupil?:(giggle):

a kam si jutros tutnjal onak brzo?

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Jbt ti si u zadnje vreme gori od moje žene,kaj se bum još od tebe moral skrivat,dosta mi kaj me sve babe u ulici imaju na brigi.:(whew):
Ma danas berba,probam sinoč sušare,jedna oče druga neče....pa ajd traži malog Ivicu,pa dok je skužil kaj je(neka sklopka)juril sam u viržiniju u skl po nju,da ju on složi dok mi naberemo prvu prikolicu.
Največa fora kaj sam donel sklop za 500 kn,naravno ne paše,pa mali Ivica nekaj skemijal,naravno za 600 kn,pa danas popodne posle svega probam špricu,nema pritiska,nova razvodna sa regul ventilom kod Šantiča 600 kn......e sad me samo nemoj pitat otkud mi jer neznam ni ja popizdel sam ova dva dana:icon_hang:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Da zadnjih dana dosta se sreceno ili idem tvojim krajem ili negdje na magistrali,,,
ja cijeli dan na relaciji od umaga (farme) pa do Lukoila,,,
200 km iza mene na ferkanu,,,:icon_e_confused:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Sada kada budem pio čaj ,sjetit ću se labavog ,danas me htjele sitnice sjebati ali neće moći,jutros ode jedna jebena gumica na šprici od 5 kuna ali dovoljno da moram prekinuti prskanje,poslje mi izleti jedan bolclin na zgrtaću ,sreća pa bio zadnji metar.Uglavnom žena iznjela bale a ja riješio jedan dio susjedovih kukuruza sa prskanjem,još sada da padne kiša, milina.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
ne spominji mi špricu danas i narednih tjedan dana,kukaš za hebenih pet kuna,a mene da sve zbrojim došlo oko 800 kuna,setovi gumica,vozikanje,traženje,telefoniranje i nakraju novo razvođe....a jbg:icon_pai:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma u tome i je kvaka,zbog 5 kuna moram prekinuti posao,ali znaš što je sreća,što je u najbližoj trgovini dijelova čovjek imao baš takvu ali samo jednu gumicu,meni čist dovoljno jer mi uštedio sat vremena vožnje do grada

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Vozim gnojovku na plantazu,,,

jbt jel moreš kaj malo prije razlejat još na asvaltu,do števice milicajca????
E umoran sam ko cucek idem spat,al ozbiljno pitam,jel bi se dalo kaj po tom pitanju napravit,zutra sam na bregu pa napiši dok uloviš vremena a sad laku noč tebi i svima

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ma kod kojega Števice :icon_scratch:

a dalo bi se svakaj dogovoriti jer i denes bi mogel do mraka voziti,,,

a posle bude

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Bome se danas radilo,svi umorni,nigdje nikog......dobro mogu razumjet ove bucmaste da su se uspuhali a di su ovaki ko ja ........:D:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,479
Bome se danas radilo,svi umorni,nigdje nikog......dobro mogu razumjet ove bucmaste da su se uspuhali a di su ovaki ko ja ........:D:

Ama nije se ležalo, ovi buckasti, mislim da im ovo godi da skidaju salo, sad će more, dje na plažu sa šlaufićima, ma hajdi bogati.
A takvi ko ti, auuu ko sušeni Bakalar.:icon_pidu::icon_pidu::icon_pidu:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nek se ne dira moje salo - moje je moje i ja to ne dam.
Boli mene briga oće netko past u depresiju dok se ja na plaži skinem - psihijatara ima kolko oćeš, nek se liječe ak ih smeta.
Tak. Ovo je moja zadnja.
A ti @bosanče - još jedna vakva i tri slične i budeš u teškoj gabuli.:(nerd)::icon_axe:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma ne brini, samo prijetim i malo se pušem
Danas sam odradila dosta toga - papriku već drugi puta pincira,. čupam korov, paprike presađujem, gosta sam danas imala jednog, krumpire sam nakopala, krastavce nabrala.....flance presložila, a sada će se fino okupati.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh