• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Društvo pa pa,idem njonjat,bježe mi slova na ekranu,danas popodne posadio susjedu 2,5 rali kukuruza,teren kao smišljen za sportaše,uz brijeg mali ferkić mora ići sa 1 brzinom.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Danas završio zemljane radove. Tek danas završio sijanje DTS, zadrljo i povaljo, ovih dana pranje i podmazivanje priključaka, i onda na klin do jeseni.:cool2:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Cijelo popodne vitlali drva,krepan sam ko pas. :icon_hang:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
hebo vas pa ja tek stigo iz kade a vi već spavat,ja danas nisam bog zna šta radio........malo sredio,očistio i pofarbo sadilicu,tražio plug,kupio plug(stavim slike),napravio 100 km sa traktorom(išo po plug),za probu uzoro komšiji 1,5 kj zemlje,i evo me već u kuči ,ma nisam imo šta za napisat a kamoli radit.....nemam živaca čekat da mi uplauduje slike pa lupam enter:icon_thumright:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Labavi, čestitam, da je sa srećom, da te dobro posluži, a dogodine da dodje i prekretač.
Jel se zalilo?:drink:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Labavi jes' ti to jucer isao gledat taj plug pa zapeo vec tu kraj mene,,, :(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Morskim.
2801753556.gif

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Labavi jes' ti to jucer isao gledat taj plug pa zapeo vec tu kraj mene,,, :(giggle):

naravno komšija,a nisi videl dok sam za dva sata već zujal traktorom po njega?

Posljednje uređivanje:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
jarane,kolesterol 5,1,Ekg i spirometrija ko u sportaša(izjava internista),krvna slika SVE u granicama normale,bubrezi i jetra super(još je nešto zdravo:(giggle):)....i sad da žalim što nemam kila ko neki ovdje na forumu prisutni...pih,svašta......a i kako bi trčo za veprovima da imam 120 kila......:icon_mrgreen:,mlađi od mene 20-etak godina u šumi mi mogu samo leđa gledat.....ja zaboravio,tlak mi je malo visok....130/80.

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj daj, šuti, šta ti znaš...prva na sto metara - i diplomu imam
Prva u trčanju u vreći - isto diploma.
Druga na osamsto metara, ali to iz davne školske prošlosti, pa ne računam.
Prva u skoku u vis - ma isto nekada, ali eh....i u novinama bila.
Kaj sad veliš?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh