• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ili krumpiri?

Šta sam radila - po kiši smo tovarili flance za sajam u kombi jer je moj muž po suhome spavao, a ja ga nisam htjela buditi. I gle vraga - čim je počelo padati, eto ti njega u plastenik i veli - ja ću najprije oprati auto.
I tako je i naš auto opran po kiši. Bila sam mokra do kože - ali šta to uopće znači - kada se kupam, isto mi se koža smoči.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
neš ti međimurke......čim se vidi gredica.....odma kalamper:(emo):

nije nermine....ženin je...ja samo radim sa njime,a sa prvom turom šečerca nisam baš zadovoljan al nije ni da ga nema,
u drugom navratu smo pokušali kvalitetnije odradit(pa i pripremu tla poboljšat)pa ćemo vidit šta bude:icon_cry:

bucka nisi li ti stalno pitala za kišu.......

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Znači ide kiša.
Kod nas digli uzbunu, žuti meteoalarm, kao da će cunami, i pade svega sedam kapi kiše.
Ako si pokisla možda i porasteš?:icon_e_biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A zašto bih vas mlatnula? Ja sam zadovoljna ovakva kakva jesam - stojim čvrsto na zemlji, ne može me ni sjeverac pomaknuti sa mjesta.
@labavi si mora uvijek kupovati hlače sa četiri velika đepa i napuniti ih kamenjem dok vjetar puše da ga usidre.:(angel)::icon_razz:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
cccccc,koje crno kamenje,akumulator 120Ah pod ruku i nemože mi vjetar ništa:icon_twisted:
znaš kaj međimurka,gledam u lovu,kad lavovi počnu svoju pjesmu ja pretrčim tri brda ko Husein Bolt,a ovi ko ajkula,nagnu se na grabić,isplaze jezik i vataju zrak.......bolje ja ovakav.neki dan bio u "medikolu"......svi na kraju kod interniste u ordinaciju,a jedino je meni internista donio papire van i reko da me ni nuklearni rat nemože uništit:icon_fU:(sam neznam jel mi je žena na nuklearni pogon)....jedino me muči povišeni tlak(130/80),i kolesterol(5,1)ostalo je super

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Danas, kraj frezanja, do jeseni, u subotu još malo drljanja, onda i njih na klin, do jeseni.
Al prvenstveno mada nije u ovoj temi želio bih, za sutra:

čestitam 1. maj, iliti svibanj, praznik Rada, svim onim koji ga slave.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja, ja ga slavim - sutra muž peče kotlovinu, a u nedjelju ćemo najvjerojatnije popiti kavu negdje na obali.
A sam na tržnici bila, prodala pedeset kila krumpira - ma zločestu cijenu sam tražila - dvanaest kuna za kilu - i flsance sam prodala.
Ali. šta ćeš - skoro pola sam maločas u Kauflandu potrošila - ebo ih, imali smo na dnu kolica neke stvarčice i izračunali su nam petsto kuna. Lopovi.
Je, i paradajz sam neštoo pincirala, i krastavce, i spozalijala flance.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Jel bar crvena?
Znači u Hrvatskoj 1. 5. nije praznik, kod nas u BiH samo 1.maj i Novu godinu svi slave, to jest neradni dani. Ostalo svak za sebe, al, ***emi se ja sve slavim.,
Al iz principa za 1.maj neradim, a ostale sve praznike ću radit ako treba.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Ja, ja ga slavim - sutra muž peče kotlovinu, a u nedjelju ćemo najvjerojatnije popiti kavu negdje na obali.
A sam na tržnici bila, prodala pedeset kila krumpira - ma zločestu cijenu sam tražila - dvanaest kuna za kilu - i flsance sam prodala.
Ali. šta ćeš - skoro pola sam maločas u Kauflandu potrošila - ebo ih, imali smo na dnu kolica neke stvarčice i izračunali su nam petsto kuna. Lopovi.
Je, i paradajz sam neštoo pincirala, i krastavce, i spozalijala flance.

Nesumnjam u tvoje trgovačke sposobnosti.
Garantujem, ma šta garantujem, smijem se kladiti, u šta hoćeš,
Ti bi uspjela prodat i krme u Teheranu, i to bez cjenkanja.:(sweat)::(sweat)::(sweat):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I onda se ja pitam zašto sam tako uobražena.
A hvali me se na sva usta.....:(giggle):

Kod nas kažu - prodati eskimu frižider.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Šmrc,jučer cijeli dan grbio leđa sa traktora na traktor,sve što zaradio danas spizdim za sat dva,sutra je radni dan u dnevniku malog seljaka,ali eto budem se počastio sa duplim radlerom,žena mi obećala nešto fino speći,:wink::wink:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Šmrc,jučer cijeli dan grbio leđa sa traktora na traktor,sve što zaradio danas spizdim za sat dva,sutra je radni dan u dnevniku malog seljaka,ali eto budem se počastio sa duplim radlerom,žena mi obećala nešto fino speći,:wink::wink:

Ajkula, znači proslavit će se pa makar kolko-tolko!!:drink:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajkula, pozovi i mene na kolače. Ja sam ti nula od gazdarice - ja sam danas kupila kolače za sutra, više se i ne sjećam kada sam zadnje ispekla.
Ali već neko vrijeme duboko i krajnje ozbiljno razmišljam da napravim kremšnite.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice ne bude neki fini kolač,domaća gibanica sa sirom od naših krava ali slani sir,domaće tijesto made in majne žena,reš pečeno,može dva komada za van

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh