• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A, da, onda si dakle prirodno udaren.

Pa je prirodno da te klepnem.
3356946966.gif

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
labavi ,evo terena za tebe,jučer smo drljali jednu umjetnu livadu,tj klinju sam uvalio da skakuće na fercu,meni je šteta polomiti vitalne organe a on je još mlad pa izdrži skakutanje na traktoru.Evo samo 20 metara u branjevinu,teren za poginuti kao idealan,

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@emtac, prizemlji insinuacije - je da sam jedno bucmasto stvorenjce, ali naštetiti nečijim nožnim prstima ipak ne mogu.
602990818.gif

A šta sam radila - a ništa, nešto u plastenicima, spozalijala sve - ali to ne računam, to mi je uobičajena dnevna šablona, - e, jesam nešt - kod susjede popila kapučino - nešt me u zadnje vrijeme pere neorganiziranost. Jednom nemam mlijeka, jednom nemam kapučino. A bez nijednog od toga se kapučino ne može skuhati. I tak sam ja jutros imala mlijeka, ali nisam imala kapučino, pa sam otišla k susjedi.
E onda sam imala čvrstu namjeru ići presađivati paradajze za flance. Ali me zeznula volja. Pa sam radija prebirala lukovice kala.E, onda sam odradila prihranu paprike. Onda sam otišla nahraniti sebe. Dva jaja pržrena, nešt mesa i tjestenine od jučer. E, nakon toga sam krenula pincirati papriku - i jesam, pincirala sam - tako, radio uključim, ton do daske, i........ništa drugo. Danas sam četiri puta već na kompu švrljala - e, i rublje sam stavila sušiti, je, i to, a evo sam maločas i muža nahranila - ma kvragu, a baš mi se ništa ne da, a imam posla, imam......ali sumnjam da ću išta više.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Bem ti tanjiraču, ilovača zapekla pa me bacalo po brazdi ko zvečku, a volan meh.
Sad imam tri bubrega, ruke me bole a i rastegle se, sad se mogu počešat po koljenima a da se ne povijam, ko primat.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Odradila sajam - flance sam, paprike i paradajze prodavala - nije bilo loše, iako je, da sam pustila cijenu moglo biti i bolje - ali ja ko ja - teška na puštanju, laka na dizanju. Cijene.
Sada čekam da dođe muž i donese sladoled. Donio bude i mlijeko i kruh, ali to me ne šmirgla pet posto.:biggrin:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja danas registriral 560 i 3511s bil sam prvi do sad registrirano 75 traktora ima ih još .

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
U mome selu registracija traje tri dana.
I to ide ko na tekućoj traki. Ali se dugo papiri čekaju. Mi napravimo caku - otpelja muž jednog, ja idem autom po njega, onda otpelja dugog. I oba napravi iastodobno, a treći, mali Ursus nije bio registriran otkad sam još snaha kod njih bila - tridesetak i nešt godina. Da se registrira, trebalo bi mu pol traktora kupiti - akumulatore, farove, jer bogtepitaj di su njegovi, konzole utovativača su skroz na njemu, žmigavce nove, ma kaj ti ja znam......prikolice od prošle godine ne registriramo više - budemo pričekali kaj na odrape poličniki kaznu dok nas vlove, pa onda opet budemo - :biggrin:
Sve sam spozalijala osim krumpira, prihranu napravila, ispremještala, malo papriku pincirala, razljutila se pošteno - dok sam krumpir vadila piknula sam cijev i sad voda curi ko da si popu odvrnul, a nigdje ne mogu naći spojnicu da je saniram - deset sekundi posla i ok - ali nemaaaa....o gospode Bože, koji sam bedak - idem uzmem di ne puštam trenutno vodu, pa je mogu kasnije vratiti.
I sad mi nek netko reče da sam pametna - morala sam napisati ovaj post da mi sine kako riješiti problem. Bem ti Alzehmera i slične i mene blesaču.

Odoh odmah napraviti.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Meni se tehnički radi pred kućom (kad sam u centru naseljka) i bude do 120 reg, traktora od 08 sati do 14 sati .

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Bitna je lova, dal je u pitanju registracija ili cjepljenje cucka, sve je to isto.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Malo su pooštrili kolega iz KC nije prošel bez zadnjeg stakla pa je prošel u drugom mjestu .

Posljednje uređivanje:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nije reklama nego navodno neke stanice rade po novom a neke po starom pravilniku .

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
E danas ja ništa registriro, nego je pala mrtva glava!
Naime, došlo vrijeme jednom juncu, kod mene da završi karijeru.
Tako da sam danas mesario, jest da sam se umorio, al vrijedilo je.
Treba novaca za sjetvu, a i zamrzivač se ispraznio, pa spajam ugodno sa korisnim.:icon_e_biggrin:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kako mi je prošao dan......na sto mijesta tisuću poslova sam napravila.
Bez nabrajanja večeras - samo kratko - bila sam jedno baš vrijedno, radišno stvorenjce.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Šta sam radio danas, e ko nekog je briga, dal sam ja posijo kukuruz, i nije bitno koju vrstu kukuruza, i dal sam ga turio medju grude, i ako nepadne kiša, onda smo ga obojica popušili.
A još mi pšenica i tritikale slabi i dosta žutnuli, pa opet nova prihrana, ebem ga slomilo me.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh