U mome selu registracija traje tri dana.
I to ide ko na tekućoj traki. Ali se dugo papiri čekaju. Mi napravimo caku - otpelja muž jednog, ja idem autom po njega, onda otpelja dugog. I oba napravi iastodobno, a treći, mali Ursus nije bio registriran otkad sam još snaha kod njih bila - tridesetak i nešt godina. Da se registrira, trebalo bi mu pol traktora kupiti - akumulatore, farove, jer bogtepitaj di su njegovi, konzole utovativača su skroz na njemu, žmigavce nove, ma kaj ti ja znam......prikolice od prošle godine ne registriramo više - budemo pričekali kaj na odrape poličniki kaznu dok nas vlove, pa onda opet budemo - :biggrin:
Sve sam spozalijala osim krumpira, prihranu napravila, ispremještala, malo papriku pincirala, razljutila se pošteno - dok sam krumpir vadila piknula sam cijev i sad voda curi ko da si popu odvrnul, a nigdje ne mogu naći spojnicu da je saniram - deset sekundi posla i ok - ali nemaaaa....o gospode Bože, koji sam bedak - idem uzmem di ne puštam trenutno vodu, pa je mogu kasnije vratiti.
I sad mi nek netko reče da sam pametna - morala sam napisati ovaj post da mi sine kako riješiti problem. Bem ti Alzehmera i slične i mene blesaču.
Odoh odmah napraviti.