• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Daj ba ja imam 200km.ti možda 400km, ako su problem finansije,ko bi trebo da kuka?Nego 10 maja se sretnemo na sajmu!:icon_kidra::cool2:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ne mogu. Mužu se toliko nebude dalo voziti - mislim da je 500 - a autobusom smo se vozili skoro sedam sati. Je da smo imali stanke, ali dugo je to.
Kada smo prošlog Božćića išli za Beograd, krenuli oko pol jedan i do šest smo bili tamo. Ali po autoputu. Daleko je, daleko.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se posadio krumpir,posadio se i kalamper,posađen i paket kikrikija ,divota od dana.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Frezo gotovo cijeli dan,i to ponavljo od jučer, zemja pogana do mile majke,
a povrh svega jedna stara baba mi reče" ko će nam ba frezat kad ti umreš"

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Frezo gotovo cijeli dan,i to ponavljo od jučer, zemja pogana do mile majke,
a povrh svega jedna stara baba mi reče" ko će nam ba frezat kad ti umreš"

Prdne baba i ostane živa.:icon_pray:

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I tako....prodala na sajmu svu salatu - zadnju od ove ture, a slijedeća malecka - nespretno sam odradila kontinuitet berbe, nešto flanaca, nešto krumpira...posijala rogu koju sam zeznula u sjetvi devet kontejnera - ni mi nikla - pola niklo devedeset pet posto, pola nula posto.
Sad sam prljava ko prase, gladna i umorna.
Jede mi se nešto slatko.
Imam med koji nije med. Nikad to čistog meda vidjelo nije. ne kupujem više, nema šanse.
Tako sam i maslac kupila i bio mi čudan, a onda vidim na tv reklamu - vele - pravi maslac, od mlijeka. Pa od čega bi maslac i mogao biti neg od mlijeka - mislim si ja - kad neki dan skužim - pa matereti, prave maslac od ulja. Da ne povjeruješ.Nikad više maslac ne kupujem bez naočala, tak da vidim šta piše - od čega je.
Ne kupujem niti sir koji nije od mlijeka - pa od čega bi mogao biti neg od mlijeka - isto si mislila ja - pa i to saznala - pa od ulja prave i sir.
O j.bote živote....
Sad idem odradim večeru.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Nemoraš ti ići T.C.da kupiš maslac, nego si nabavi kravicu ko nekad prije pa sama pomuzeš i napraviš sebi maslac a ne kupovat ovaj kineski (možda ga prave od psećeg mlijeka) kinezi su to.:(grin)::icon_razz:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hmmm....da ne volim zimi spavati dugo i rastezati se u krevetu ,možda i bi.
Ali šta ćeš - odvikneš se tako od nečega i postane ti teško. pa spremati joj hranu, pa.....ma nisam ja više za to, nisam. Nažalost.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kad bi Jo kravicu imala nebi više bila povrčarka, opet bi bila muzičarka :(angel):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa po dužini bi možda i mogla biti, samo bude locirana nešt niže.:icon_razz:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nikad nebum zaboravil one riječi kad sam pital kaj sam dužan, nikad. Taj odgovor .....
Pa ti veži gde hočeš

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kiša po noći, sada tmurno i oblačno.
Što li nam donose slijedeći dani?
Ja se pripremil za opću katastrofu, kako su najavljivali - okkanski vjetar - je da je jedno vrijeme grdo puhalo, ali ne ppredugo - pa sam poblala po dvorištu sve drvene gajbice i plastične, pa prazne kontejnere, sve što bi letjeti moglo pa vjetar digne i može pasti na plastenike i probušiti folije. A na kraju - rodio se miš u odnosu na orkanski vjetar kojeg sam doživjela jednom - kada su se plastenici tako tresli da je sve tutnjalo.

Bilo mi hladno u plasteniku jučer - zanimljivo je to - gledam biljke - dok je toplo kako su raširene, a dok zahladi listovi se skupe, skovrčaju, ko čovijek kada mu je zima.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Nažalost jutro je prebrzo prošlo i došlo vreme da se krene u nove radne pobijede!
e0e9799fb7c11ca62e3fad69b0a9ebc5.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kavasaki, sad si me ovom slikom podsjetil na jedan događaj.

Tam negde 80 i neke, pred kraj je bil zbor radnih ljudi i kovali su se planovi oko preraspodjele posla radi bolje učinkovitosti.
Kad je bilo gotovo skočil je Đuro koji je radil na stupnoj bušilici (daj mu Bog zemlji lako, prokleti alkohol) s pitanjem.
A kaj bum ja delal? Ja bum i dalje zabušaval?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh