• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Daj mi kaži da to nisi bila na kojoj Omladinskoj radnoj akciji:icon_super:
Stvarno mi te žao:icon_rofl:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se malo uslužno oralo,plaćanje solarno bez fiskalne blagajne,sada se bude spavalo kao taubek,nema bračnih obaveza i ostalog.Danas naletjelo malo u kadar,slika malo lošija ali se prepoznaje,

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
A dobro je dobro dje ima plemenite divljači tu ima i ljepote.
Ja malo pšenicu pomogo sa malo KAN-a nešto mi žutnula,onda par uslužnog oranja, mljeli kukuruze ,prodo hamur uzeo svjež novac, popio pivu kupanje,večera i još dvije pive i vrijeme je za laku noć.Sutra je novi dan.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Jel ti nisi ono reko da ne piješ?:icon_scratch:

To te neko drugi slago, reko moje piće je pivo, ponekad gemišt, a nekad davno je bilo i ovo
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=E7pF_Ab6jd0[/YT]

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Groznog ponedeljka da boli glava,dopodne vozio jednog starijeg susjeda do doktora,popodne bio na jednoj sahrani,umro nam je najveći farmer u selu i bližoj okolici,ogromna sahrana,došli su mnogi veliki farmeri iz cijele države,čak sam se uspio pozdraviti i sa našim bivšim ministrom Čobijem,do noći se uspjelo sakupiti još hrpa tih malih i nevidljivih poslova,čak sam uspio i malo palac na ruci osakatiti ali bude preživio

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Onda ti nije bio baš dobri dan, samo palac da preživi.
Ja danas prefrezo desetak vrtlića i svaki vrtlić nagrada piva,e sad znaj kako mi je?:drink:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Zato se tebi na krumpirima umješala afrička šljiva..
Ajd daj sada prigodnog Balaševića.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A jok -nit kolesterol nit šečer nit tlak. Tlak samo dok mi ga netko digne.:icon_razz:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Digo osobnu, ličnu kartu, nakon tri mjeseca. E sad mogu u Novi Sad na velesajam.
Joj vozačka mi istekla, al imam šofera!!:drink:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajoj - ja sam bila u Novom Sadu na velesajmu pred jedno pet godina.Da nije tako daleko, išli bismo. Ili da se organizira autobusom barem.......

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh