A-ha, ve bo i tvoja žena znola da ga moža ne bilo doma, naš ti već kalampre sadel, prej mislim da boš fasoval kak pozoj.
E, kako ti to nisi ispričal onako detaljno, sve kako je bilo, ajde da ja ispravim tvoj lapsus lingvi - bilo je to ovak - zovne mene @hotela i veli - a idem z Austrije doma i došel bi po one kalempere. Može, velim ja, a on veli, došel bom za dve i pol vure, ali je došao za tri. A ni to bez vraga što je on došao za tri a ne za dvije i pol, dok je došao, izađe on iz auta i nešt u ruci nosi. Aha.....gledam ja, ima on u ruci keksiče, a ima bome i nešt u paketu okrugloga ko loptice. Ovak bistra kak i inače jesam, ja sam odmah posložila situaciju i činjenice da je on znao da bum ja sama doma, i skontala sam isti tren da to more biti samo za mene. Kak sam ga odmah milo pogledala, i isti čas mu rekla - ajmo na jedan kapučino najprije. Sad, istinabog da bi on bil kapučino dobil i bez da si je napravil trošak, ali to mu nam rekla,kaj se na bu lupal po glavi kaj se otrošil.@hotela hvala - keksiči pojedeni, čokoladice otvorene, pojedene tri, ostale čuvam za sutra, jer, ko što Skearlet O Hara veli - sutra je novi dan. A ja volim da mi je svaki sladak.
Ajmo ti riješit problem - onaj žuti lijepo posložen je Vineta, i kasniji je. Onaj crveni lijepo posloženi koji je meni skoro ispal iz ruku je Belarosa, a onaj žuti sa velikim klicama, koji u gajbi izgleda mrljavo ja Adora - i bude ti onakav kakvog sam ti pokazala u plasteniku. - ej, i u plasteniku smo isto bili sami, ne sam na kapučinu. A sam se sjetila tek dok si otišel da sam imala motiku u plasteniku. a drača bi trebalo malo pokopati.....Ta Adora je najranija, i nju sada posadi .
Flanci - ako ih nebudeš posadio sutra stavi ih u malecke teglice i zalijevaj. Kao one u kojima se kupe mačuhice na placu.To su hibridi brokule i karfiola - to su onakve sadnice od kojih kada ih posadiš narastu i glave a na samo lišće.