• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
Vrnite nam barem lepe cajte ako mladost nažalost nemrete. :smile:

Nemojte biti kao političari kaj su nam starejšim omogućili samo sjećanje na lepe cajte, a mlajši ne buju ni to imali. :mur:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Opet sve u redu z nasim cajtima,idemo dalje u nova druzenja.Evo da se pohvalim i zahvalim nasoj forumasici,dozvolim si reci nasem Biseru gospodji Johabici.Danas sam svratio do nje po nabavu sj. krumpira za svoje potrebe,bijase to nazalost prekratak susret(stalno sam v nekoj guzvi) no mi smo se ugodno napricali i vjerujem da joj nisam pokvaril uzivanje u prijepodnevnom kapucinu.Dobil na poklon i nekoliko flanci (sadnica) te ih stavih na gajbu s ranom sortom krumpira.To sam nabrzinu ostavil doma i otisel jos nekaj rijesiti,vrativsi se kuci moja" djevojcica" me pita kaj je to za flance i veli ja sam ih dela v vodu.Eh draga Jo sad ti meni pomori,neznam koja gajba je rana sorta a vi kolege slobodno ste malo zavidni,muza ga ni bilo doma pa si vi mislite.:eek::

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A-ha, ve bo i tvoja žena znola da ga moža ne bilo doma, naš ti već kalampre sadel, prej mislim da boš fasoval kak pozoj.

E, kako ti to nisi ispričal onako detaljno, sve kako je bilo, ajde da ja ispravim tvoj lapsus lingvi - bilo je to ovak - zovne mene @hotela i veli - a idem z Austrije doma i došel bi po one kalempere. Može, velim ja, a on veli, došel bom za dve i pol vure, ali je došao za tri. A ni to bez vraga što je on došao za tri a ne za dvije i pol, dok je došao, izađe on iz auta i nešt u ruci nosi. Aha.....gledam ja, ima on u ruci keksiče, a ima bome i nešt u paketu okrugloga ko loptice. Ovak bistra kak i inače jesam, ja sam odmah posložila situaciju i činjenice da je on znao da bum ja sama doma, i skontala sam isti tren da to more biti samo za mene. Kak sam ga odmah milo pogledala, i isti čas mu rekla - ajmo na jedan kapučino najprije. Sad, istinabog da bi on bil kapučino dobil i bez da si je napravil trošak, ali to mu nam rekla,kaj se na bu lupal po glavi kaj se otrošil.@hotela hvala - keksiči pojedeni, čokoladice otvorene, pojedene tri, ostale čuvam za sutra, jer, ko što Skearlet O Hara veli - sutra je novi dan. A ja volim da mi je svaki sladak.
Ajmo ti riješit problem - onaj žuti lijepo posložen je Vineta, i kasniji je. Onaj crveni lijepo posloženi koji je meni skoro ispal iz ruku je Belarosa, a onaj žuti sa velikim klicama, koji u gajbi izgleda mrljavo ja Adora - i bude ti onakav kakvog sam ti pokazala u plasteniku. - ej, i u plasteniku smo isto bili sami, ne sam na kapučinu. A sam se sjetila tek dok si otišel da sam imala motiku u plasteniku. a drača bi trebalo malo pokopati.....Ta Adora je najranija, i nju sada posadi .
Flanci - ako ih nebudeš posadio sutra stavi ih u malecke teglice i zalijevaj. Kao one u kojima se kupe mačuhice na placu.To su hibridi brokule i karfiola - to su onakve sadnice od kojih kada ih posadiš narastu i glave a na samo lišće.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jo fala lepa,sad bu moja skvo vidla kaj je karfijol al budu na zalost zecevi tuzni .Eh nakon tebe sam resil tu papirologiju v Ludbregu (CENTRU SVIJETA za one koji neznaju,tak su tvrdili stari rimljani,su ne bili bedaki) i dojdem ti ja pred mojeg Piksaca a imam kaj vidit.Prazna zadnja guma,zapiceno neko zelezo,jao,jao pa kud bas sad a ja lepo obleceni i jos ktomu se spustil dezdjek(kisica) no i to nekak obavil i to bez neke vece srdzbe i lepo dosel doma a na stolu me cekal obed.Jest da je juha bila z vrecke al su zato papaline i z mojega kalampera salata to popravili,neznam kak sam si zabil vrca donesti a kaj bus,no ni to ni tak lose jer je vec i lagev(bacva)na izdisaju.:icon_jook::icon_jook:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Naj se tužiti kaj si na autu moral menjati kotača, trebal si ti videti mene dok sam na polju skidala zadnji kotač na malom Ursusu - je Ursus mali, ali za mene je kotač jako velik - i skinula sam ga ja, odšarafila na polugu i njihanje na njoj, ali trebalo je dok sam ga sa drugim traktorom od vulkanizera dopeljala i gore deti. E, gore ga deti, na šarafe namjestiti je posel samo za one žene koje to rade s mozgom a ne sa snagom. Ja sam ona prva.:icon_rofl: Koja si je doma zela između ostaloga i montirače sa sobom -a taka sam, mislim sto let unaprjed.:icon_eyes::icon_rofl:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se nakupilo svega od posla,vožnje,berbe ali sve odrađeno bez greške,najbitnije se dovezao Belički kalamper od naše johabice i njenog johabija,nadam se da je johabi imao dobar sajmeni dan u Koprivnici.Veliko hvala za njihov trud i poklon:smile::smile::smile::smile:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@Ajkula, da si vidio kak mi je muž pospan došao doma - ja u plasteniku, on dojde, vidim ja odmah da od njega ne bude ništ ak ne odspava. I poslala ga jer u vodoravni položaj, malo smo prije popričali, nešt se pojelo, i ja otišla natrag u plastenik, i vratila se već je dnevnik završavao, a on još vodoravno.

Sad samo ti to lijepo posadi,nek se nađe....

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Pola dana proveo po općinskoj administraciji(mijenjam lične isprave,al badava, čini mi se da bi lakše promjenio spol), poslije dotego glave na traktoru, preštelovali ventile, bezbeli nova INA-5, i fakat ljepše mi motor pjevuši, ipak nisam ležo.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ček malo.......muž,vodoravno,lepo posadi.......ženo božja o čemu ti to na forumu...:icon_eyes:
Inače ja ništa nisam radio,trosjed,fotelja,komp.....ma milina.
Naravno da se šalim...ujutro išo pogledat neke tanjurače,zatim uvrečavanje kukuruza za prodaju,pa mala pauza,pa "okolokučni" poslovi,podsađivanje brajde(loze),malo telefoniranja za dijelove za traktor,malo pripreme za sutra i prođe dan,ajd sad svima laka noć.

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice nije čudno da je Josip pospan,tamo na sajmu gužva,vožnja a danas i onaj ludi vjetar,uspava čovjeka samo tako.Ma ja ni ne sumnjam u kalamper,kada je urodio u prošloj onoj ludoj godini nema šanse da u ovoj fula,paše njemu naša Bilogorska zemlja

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma bude sigurno.

Idem delat - režem špage za paradajze, muža sam danas doma ostavila - on bude ih povezao što nije prekjučer stigao, ja još nešt posijati, ma za flance neke kupusnjače, pa imam već dva dana zaperke od paradajza pripremljene za napikati kaj se ukorijene, pa iznjeti paradajz za flance prodati, već su do koljena, da se malo rashlade i stanu sa rastom, pa povezati paradajze, pa salatu za sutra za sajam narezati, a uzela bum si i snahinu mamau ak bu imala vremena za sutra i četvrtak da mi ide na plac salatu prodavati, a ja bum na sajmu, tak da se to za ove dane nešt rasproda - koju salatu imam ubiojebog - neke glave imaju po sedamdeset deka.....

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Dovezao 3 kubika pjeska za žbukanje, kaže lik na utovaru da tu ima cca 5 tona. Kao 1 kubik oko 1700 kg, još je sinoć bilo i kiše tak da je i mokar.
cfc730ab504b6ea0752f698a2273c595.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
A bračne dužnosti,mužiću umorna noge izmasirati. :(giggle): :icon_rolleyes::icon_lol:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Danas nismo ništa radili,gotovo ništa.
Safatala me nekakva viroza,pa se po sobi pružam,žderem nekakve tople napitke(bezalkoholne).
Sve što sam moro i mogo uraditi je da sam triput išo u štalu, da nahranim "hajvane".
A i vani je grozno hladno i vjetar.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ak hoćeš da me grize savjest kaj sam ti rekla da si hajvan - ništ od toga.:icon_razz:
Meni je muhač jednom rekel da ak mi netko veli da sam kobila da moram biti ponosna jer je to jedna krasna plemenita životinja. I magarci tu spadaju, i krave, a i svinja je isto čast biti jer su svinje veoma inteligentne.:icon_razz::icon_razz::icon_razz:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh