Ovako - prvo sam zasjela za komp ujutro i prošvrljala netom, pa popila kapučino, pa sam otišla u plastenike - e, tu sam presađivala paradajze, pa sam paprike presađivala, pa sam još paradajza posijala, pa sam išla po un unuku u školu i vozila je njenom domu, pa sam si skuhala još jedan kapučino i prošvrljala forumom, pa sam rogu posijala, pa sam zaperke skidala na paradajzu, pa sam nešt zaperaka napikala da se ukorijene - dvijesto, sutra budem još tristo, a onda još nešto uz to jer ima jedan tu na forumu koji oće baš takve paradajze ko što su moji - dobri i fini da si i on posadi - kolko oćeš muhač dvadeset, trideset, govori da ih piknem u kontejner -pa sam sve pozalijala - sva tri plastenika i sve presadnice i posijanih dvadeset kontejnera - je, i salatu sam posijala, pa sam krumpire tovarila po kiši, a mi bilo milo muža buditi dok je sunce sjalo, a ebaj ga - kad se on probudio, taman je počelo padati.Eh, jesam još šta? A ne znam, tolko sam toga kaj se i ne sjećam šta sam sve.A da, presložila sam si presadnice iz kontejnera , tak da mi bude uredno.
A nisam salatu narezala za plac sutra jer je ne stiignem ići prodati - sutra imam još cijeli dan za raditi u plastenicima.
To je to. Kaj je? Zaboljele oči od tolkog čitanja? Moglo se lijepo odustati već na početku ili bar na sredini, ionak ničeg pametnoog......
giggle):
giggle):
giggle):