• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Traktor do podne,jedna sahrana,popodne do mraka opet traktor,amen za danas dosta,sove i bukači mi lete oko glave ,odoh ja na njonjanje,:(hi)::(hi):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
a mi smo spavali aaa?Dopodne obrezo tastu(brže bolje)voče,popodne gener pranje traktora,auta,hranjenje lavova(čitaj lovačkih pasa),tračanja sa komšijom(isto poso),naveče forum.......:(devil):

Mio30

Novi član
Tu od
19 Ožu 2015
Poruka
13
Trenutno gledam / slušam Zvezde Granda (heh, moram gledat što mi kažu, ako razumijete šta oću reć) na Pinku. Ali više čitam forum nego što ga gledam, toliko o interesu za tim... :)

A danas sam malo kopao vrt i uređivao ga. Bit će plodova, možda podijelim s vama i neke slike kad ga sredim do kraja.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Malo se drljalo...
ee814a42574e91189bc7dd29ea660dc8.jpg
[emoji16] [emoji16]

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Prvo predrljo travnjake gdje sam jesenas bacio stajnjak, a poslije oro po komšiluku vrtove.A vrtlovi ko vrtlovi non-stop glava leti lijevo desno te mi guta na vratu iskočila ko jaje, valja mi to noćas izmasirati.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
U plastenicima nešto, pa sa krumpirima nešto, pa išla po unuku u školu, pa sada kuham ručak kaj si čovjeka naranim dok mi dojde doma - dobiti će juhu, meso i prekrasan smiješak dok se pojavi.A onda idem narezati salatu za sutra i pripremiti si flance za prodaju - neku kunu da uzmem, neki prijatelji me naučili na griorice pa postala ovisna - a bez kune ništ. A da ih molim da mi
i opet poklone - malo me sram. :(angel):
Ma da, i opet srčem kapučino, drugi danas.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Ujutro, dok je još bilo bez vjetra sam se malo grijal kod otvorene vatre. Trebalo sa spaliti granje od orezivanja voćki i čišćenja trnja oko voćnjaka.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
U plastenicima nešto, pa sa krumpirima nešto, pa išla po unuku u školu, pa sada kuham ručak kaj si čovjeka naranim dok mi dojde doma - dobiti će juhu, meso i prekrasan smiješak dok se pojavi.A onda idem narezati salatu za sutra i pripremiti si flance za prodaju - neku kunu da uzmem, neki prijatelji me naučili na griorice pa postala ovisna - a bez kune ništ. A da ih molim da mi
i opet poklone - malo me sram. :(angel):
Ma da, i opet srčem kapučino, drugi danas.

Da nisi zaboravila u juhu ubacit onu voćkicu koju je dobio na poklon za rodjendan.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ima li di kakva sadnica za kupit?:(angel):
od mirovine bu se slabo gutalo afričke.:icon_lol:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
A znači znaš da nije jevtina, pa penzija(mirovina) teško zaklopi, e sad vidi kako je nama koji smo i bez plate i bez penzije.Znaš
ono sirotinjski živimo pa se i sirotinjski i ......!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ovako - prvo sam zasjela za komp ujutro i prošvrljala netom, pa popila kapučino, pa sam otišla u plastenike - e, tu sam presađivala paradajze, pa sam paprike presađivala, pa sam još paradajza posijala, pa sam išla po un unuku u školu i vozila je njenom domu, pa sam si skuhala još jedan kapučino i prošvrljala forumom, pa sam rogu posijala, pa sam zaperke skidala na paradajzu, pa sam nešt zaperaka napikala da se ukorijene - dvijesto, sutra budem još tristo, a onda još nešto uz to jer ima jedan tu na forumu koji oće baš takve paradajze ko što su moji - dobri i fini da si i on posadi - kolko oćeš muhač dvadeset, trideset, govori da ih piknem u kontejner -pa sam sve pozalijala - sva tri plastenika i sve presadnice i posijanih dvadeset kontejnera - je, i salatu sam posijala, pa sam krumpire tovarila po kiši, a mi bilo milo muža buditi dok je sunce sjalo, a ebaj ga - kad se on probudio, taman je počelo padati.Eh, jesam još šta? A ne znam, tolko sam toga kaj se i ne sjećam šta sam sve.A da, presložila sam si presadnice iz kontejnera , tak da mi bude uredno.
A nisam salatu narezala za plac sutra jer je ne stiignem ići prodati - sutra imam još cijeli dan za raditi u plastenicima.
To je to. Kaj je? Zaboljele oči od tolkog čitanja? Moglo se lijepo odustati već na početku ili bar na sredini, ionak ničeg pametnoog......:(giggle)::(giggle)::(giggle):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
daj kaj se hvališ tolko,a serija dopodne,a ona iza podneva a ove podnoć,a sad ova naveče......a ko to da odgleda...lako se zavuč u plastenike i prčkat ko da nešto radiš.....pih:(nerd):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Ama to nije žena, no robot.
Ja danas malo popravljo traktor, onda uradio par dobrih djela.
Ja oro vrtove, a ribari zamnom hodili i kupili gliste.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
e @labavi, mene bi trebalo ubit i zavezati za stolac da gledam sapunice, jer bih i ubita pobjegla iz kuće da me netko prisiljava da ih gledam.Ja sam malo vudrena, pa nikakve realyti , sapunice, privatne živote javnih ličnosti,žutila i ostalih sranja nit gledam nit čitam.
A šta ćeš - svi mi imamo neku svoju tamnu stranu.....:icon_mrgreen:

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Ama to nije žena, no robot.
Ja danas malo popravljo traktor, onda uradio par dobrih djela.
Ja oro vrtove, a ribari zamnom hodili i kupili gliste.

Jel to som krenuo na Modracu pa kupe gliste

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo razveselih se temom Nasa mladost,lepi cajti no brzo je "ugasise" onako u rukavicama ili nesvjesno,te sam opet tuzan a sutra bum odlucil o strajkanju foruma ili zbogom prijatelji,jer me to povrijedilo.:(doh)::(sweat):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh