• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Hahahh, da. Sad mogu ići na sve svoje zemlje sa Zetorom :).

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Dva vozača malo jača.[emoji28] [emoji609]

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Je nego kaj :icon_e_wink:

10150583_856511977728627_7453582044267368941_n.jpg

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Tino jel tata kupuje tebi vozilo pa nebudeš za novom dozvolom vozil Tučina :(giggle):

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
To je 7 vozila. :icon_eyes:
Prikolice su također vozila, samo priključna pa za njih također treba platiti dadžbine. :mur:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pucaju mi križa. Sređivala krumpire od jutra sa dvije pauze - ali odradila sam pošteno radno vrijeme - ak ih sad muž ne proda, čuti će on svoje.

Malo pizdim - loša informacija mi nagazila živac.U nedjelju sam trebala ići na izletič u Italiju, a danas mi javila organizatorica da je sajam cvijeća u Padovi otkazan i da se neće ići. Ne mogu vjerovati, idem sada potražiti informacije na guglu. To meni nešt mutno. Ovo je već drugo putovanje u pol godine da je otkazano.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Meni to izgleda kao da je iz nekog razloga otkazana organizacija putovanja, a vade se na sajam.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da, malo sam proguglala i našla razlog otkazivanja - sajam se održao prošli tjedan.
Bem ti blentave organizatore - ne znaju datum sajma. A koliki je interes bio,u tri dana se popunio autobus - jedva sam naknadno iskamčila još jedno mjesto za unuku.I sada ništa.
Sad mi jedino preostaje uzeti je i otpeljati u nedjelju u Gudovec, da se iskupim jer se dijete tri tjedna veselilo putovanju.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Daj generacijo samo kukaš na ta krsta(križi), taman ti htjedoh reć kad budeš u Padovi da mi šta dogovoriš sa Monikom Beluči i vidi bljak.Ipak možda je bolje da baka unuku provoda po sajmu.

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Mislim da je to zbog propale Padove(psihička bol)ja bio u Firenci al davno,ništa sutra proljeće a u nedjelju na sajam, ja si i to nemogu priuštit.

Posljednje uređivanje:

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Danas šprical totalom korov na jednoj parceli. To sam još na proljeće 2014. izoral, zapuštena parcela je bila.

Prilozi

• DSC_0205 (Large).jpg
    DSC_0205 (Large).jpg
    59.8 KB · Pregleda: 108
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh