• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

49990511b7df4c1f4c463fd553b7a84f.jpg

6cff9016ac0d8c3abbd5c9eae56c2a2e.jpg

Malo se radilo improviziranom drljačom[emoji4] [emoji4]

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pikiranje paprike za prodaju flanaca.Sjetva još nešto paradajza za flance.
Sjetva roge za plastenik bude još pričekala, kao i paradajzerice. ionako ih neću saditi prije dvadesetog petog ili prvog šestog.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
kaj je lepoto jel ti vruče.....ima sunca haaa......:icon_fU:
ja danas odmaram na radnom mjestu......

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
pola ima - pola nema.

Da samo znaš koje sam ti sve opisne pridjeve izgovorila dok sam četiri puta do sada išla otvarati i zatvarati plasteničke prozore za prozračivanje rekao bi grdobo a ne ljepoto.
Ti i tvoje sunce - grane, a nutra vruće - odi blesačo sedamdeset metara na drugu stranu pa otvori, pa se vrati.Dođu oblaci - odmah zahladi - odi blesačo sedamdeset metara pa pozatvaraj. Gore - dolje, gore - golje.....I onda se sjetim @labavog i velim - bem ga blentavog i njegovu prognozu......

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
114
Eo uljecem sad bez veze, al zanima me dal se i ostatk hrvatske jebe sa zracnim kocnicama na prikolicama ili to stanice za tehnicki pregled forsiraju samo u baranji?

RAZZOR

Član
Tu od
15 Ožu 2013
Poruka
114
Ja se ubijam sa zmajevkama koje zadnjih bar 15 godina nisu kocile. komplet sve treba skidat dolje smirglat i vracat, sve zapeklo. uzaaaas ko je to radio zna o cem pricam.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Čestitam i ja i sad pamet u glavu.
Tko bi rekao da si polagao pod mojim prozorom:eek::....bivšim doduše.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311

Hvala kolege :).

@Hodor: ispit vožnje počinje i završava na poligonu u Prisavlju :). A gore u tim neboderima mi je jedan prijatelj na 21. katu i kad udjes u stan luster se lagano njiše hehehehh.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ja sam živio na 24. katu, skroz zadnji gore. Mislim da je još uvijek to najviša stambena zgrada u Zg-u. A ovo za luster si u pravu. A tek potresi, svaki i najmanji potres kojeg na tlu nisi mogao ni osjetiti gore je drmao:icon_kidra:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311

Zato sto se u Zagrebu školujem :). Idem tamo u srednju, a ako bog da i na agronomiju ove godine :). Od pon-pet sam u Zg-u, a vikendima sam kući.

Novajlija

Član
Tu od
8 Sij 2014
Poruka
325
A tako kad sam čitao tvoje postove pretpostavio sam da si kod kuće pa mi nije bilo jasno zašto si polagao u Zgb. I sretno s agronomijom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh