• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Čime ga tako reguulišeš? Zadnji put sam mjerio prošle godine kad sam davao prijatelju za opetraciju na srcu, a inače sam A+ Pa ako kome ustreba

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
joj johabice,pa to je samo 4,5 dcl krvi,barem nešto da pomognem:
Bolje da ju daš u humanitarne svrhe nego da ti ju žena popije. :icon_mrgreen:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A kome će se davati krv dok se zavod privatizira?
Privatniku besplatno, a on će je zdravstvu prodati. Hm.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice,kruže neke glasine da se recimo doza prodaje po nekih 10 eura ali to su nadam se tračevi,a kapitalizam je čisto zlo,ali to ide u druge teme,evo recimo ja imam jednu dobru prijateljicu i njoj za nuždu mogu dati direkt preko vene,ista smo grupa a i godina približnih

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nisu priče,tako ti je vani - krv se plača.Što je i pošteno ako je taj kome je daješ dalje prodaje.

Koje je sunce danas sjalo, čisto sam bila ugodno iznenađena. Nadam se da će tako i ostati.Ja sam nešt radila, pa jela fašenske krofne, ali nije bitno što sam radila danas - bitno je šta ću raditi sutra - išla budem po kvasa.
Međimurci, a?

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Već 10 godina moj je tlakić 120-80, ako je kakva mlada na vađenju krvi 125-85:icon_weed::icon_weed:

Tako ti je to kod vas mladih a kod nas starih se polako diže.....hm.....mislim tlak:(wasntme)::(rofl):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ja svome mužu još uvijek uspješno dižem.:(rofl):
160 ak ne popije tabletu.

Eto jo,to ja ajkuli objašnjavam.........on da nema ovu slikicu zločeste ribetine ja bi mislio da to piše poruke angel Gabrijel.......:(rofl)::icon_super::icon_super::(inlove):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
labavi 01,ti si znači danas bio čisti PTSP,znači čopila te neka viroza ili si pratio našu novu predsjednicu,sada nam samo još fali da ova koja tvoja iz pitomog kraja zasjedne u sabor,gotovi smo odmah:icon_scratch::icon_scratch:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
labavi 01,ti si znači danas bio čisti PTSP,znači čopila te neka viroza ili si pratio našu novu predsjednicu,sada nam samo još fali da ova koja tvoja iz pitomog kraja zasjedne u sabor,gotovi smo odmah:icon_scratch::icon_scratch:
Momak moram priznat da si za današnji dan u pravu,danas nisam privredio što sam pojeo.A kolko "pitomi kraj"ima stanovnika,bome nas ima dosta na Markovom trgu,što više,što manje eksponiranih:icon_wi
Manje nas je u saborskim klupama,a više po foteljama(za krevete neznam)!

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ako nisi danas ,sutra je novi dan,nemoj na sve gledati crno a ovo PTSP je po domaći piti isti i piti a ti si danas sigurno pojeo manje od 500 kalorija,gladuš jedan

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
johabice ,sutra da zapalimo jednu svijeću,si čula da je umro onaj Talijanski kralj čokolade Ferrero,šmrc,šmrc

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Znaš kaj - neću.
te ferero roše su tak fine i tak bezobrazno skupe kaj sam ja bila prisiljena tražiti antidop za njih, ali mi nije ništ drugo palo na pamet osim one stare - klin se klinom izbija.Pa sam jednom kupila one najveće i sve ih pojela u deset minuta. Za pol ure mi je bilo tak zlo kaj mi je do povraćanja falilo samo pol koraka, i tak su mi se zgadile kaj još dan danas nemam neke želje za gricnuti ih.

Ali da mre tata griotica,eh - mogla bih koju zapaliti,mogla....:icon_weed:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Pa kaže ajmoooo :icon_fU:

11046978_847331045313387_8617782716424353739_n.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sve sam radila,sve - i kuhala - pileći paprikaš sa špagetama, i salatu narezala za plac i psa peljala doktoru i u dućanu bila i u plastenicima radila, i izležavala se ujutro do devet.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Tino svaka čast :). Sad samo bez alkohola [emoji14].

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Tino, sad gas niža, plot hiža.. :D:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh