• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Čestitam Tino, da se navozaš,moj sin koji je od tebe stariji 6 mjeseci isto u petak položio(sad me nije briga kad cugnem,imam vozača)

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Sve sam radila,sve - i kuhala - pileći paprikaš sa špagetama, i salatu narezala za plac i psa peljala doktoru i u dućanu bila i u plastenicima radila, i izležavala se ujutro do devet.

E jesi se puno izležavala!

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bravo Tino momcino,reci kakvu makino vozis da ti se meknem s ceste,nej stel da se tak upoznamo.:icon_super:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Za sad Renautl thalia 1.5 dci :(giggle):
U par sati sam već više od 50 km natukel :(blush):

11034208_845611238818701_3766476500256168965_n.jpg

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
E svaka cast majstore,sad i traktor mozes voziti legalno.:8):
Nisam znal da smo imenjaci.:)
Čestitam!!! :icon_thumright:

Posljednje uređivanje:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Vidis Tincek i moj prvi auto bjese reno i to Fuego,(mnogo vas nezna kaj je to za auto)lepi kupe ferari crvene boje al nazalost petak 13 mi ga oduze.Bil sam friski vozac,moj komso je na to povedal jebes pleha toga ga dostik glavno da je tej nist ne.Srecno ti bilo s renolcekom i nej se zuriti.:icon_blackeye:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Eto,prošo prvi radni dan,zaposlio sam se sam,bez burze...
Škola završena,vozački položen,posao imam...Spreman za ženidbu (šala) :icon_rofl:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Noge mi otpadaju...9 sati stajanja :icon_e_sad:
Treba se sad priviknut na to hehe

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
A jok,čim se ukaže neka prilika za građevinu ja odo,ipak sam za to i školovan

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Tutlek pak sam si nakopal posla da nebu deci dosadno.Celu zimu se pakujemo iskopat i ozidat podrum u vinogradu ali lijenost je bila jaca, uz to mi se pruzila prilika da se ne mucim jerbo sam denes kupil gorice od mejasa i to s podrumom.No jedan problem manje a tri vise,trebat ce dosti delat makar su gorice mlade al dok buju rodile budu treba lagvi a i to vino neznam kam znjim.Jao,jao jos sam fcera drugom sosedu becal da bum delal i njegve da ne stoje posto on vec nebre.Najebo sam,jos dok mojoj skvo pukne film,fala bogu da idem v pondeljek na posel vAustriju.:mur::mur:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Danas sam zakapčil malu motokultivatorsku prikolicu za traktor i otišel po srušenu vrbu. Sanduk na prikolici je dimenzija 1,8 x 1 m.

Kad sam došel iz potoka na tvrdi put, čujem da nekaj otraga škripi. Pogledam, a ono desna guma čisto prazna. Stal sam sa strane, otkapčil prikolicu i s traktorom doma po dizalicu.
Skinem gumu da vidim gdje je probušena zračnica, ali nje nema.
Te gume sam ionak planiral zamijeniti malo širima. Umjesto 165/65-14 nabavil sam 175/75-14 pa sam, kad je već guma bila dolje uzel širu i otišel kod vulkanizera. Rekel je da guma vjerojatno nije bila dosta napumpana za taj teret i da je negdje na kamenu došlo do bočnog opterećenja koje je izbacilo gumu iz ležišta i u trenu je ispraznilo. Sad, dok ne zamenim i drugu, imam jedan kotač za 6 cm viši nego drugi.
Nažalost, u žurbi se nisam sjetil to poslikati.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh