• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Raskapao neki sjenik pa imali malu offroad vožnju po šumici
ad8835a5e05011d70876e577b99aa3f5.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Uuuuuuuuu, kako mame.......bravo majstore, jel to tvojih ruka djelo?

Danas se mijenjala folija na malom plasteniku, treba sijati, presađivati.....a vjetar napravio svoje.....pa sam kuhala, pa sam pomagala mužu,a onda je došao jedan naš forumaš i reko - dobar dan - jeste li vi S...?. Je,rekla ja. A ja sam onaj iz Ivanić Grada - pa popričali malo,a ebajga,nije bilo dosta vremena za više,folija na plasteniku nije bila sfiksirana a neki lagani vjetrić pirio,,,,,trebalo što prije navući i drugu i sfiksirati da ne završi sve skupa na zemlji....
.......i tako......bolujem još, noga malo boli, srce malo manje.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703

Da da.. Mojih ruku djelo.. [emoji4] Hvala

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703

Ufff, samo na temelju klipica.. Hihi Jos se bum i umislil. Hehe

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Evo da se pohvalim ja sam danas skuhal 40L graha za navečer za lokalni turnir u beli, a sad sjedim i čekam pol 2 kaj krenem na posel!
P.S. Grašina je prava muška ima da pijeju i kartaju kaj na normi! :p

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kod mene cijeli dan kiša ! I jedino kaj mogu, kuriti pod špekom i rebricama .

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Od svih gluposti danas koje sam napravila najbolja je ova - čačkala sam čačkalicom zub,čačkalica se slomila ,ostala između dva kutna,izvaditi ne mogu i sada samo čekam da se to lijepo upali i da me boli još i to. :mur:

Jede mi se sladoled.

karlo.bozic

Član
Tu od
27 Svi 2011
Poruka
703

S tim se bas nije za zajeb*****. Nedaj Boze da ti v noci ispadne v grlo i da udahnes v snu... :-/
Zlu netrebalo...
Probaj to sad skopati vanka.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Evo završil danas općinski turnir i očekivano smo pobijedili, NK Međimurec! Pehar, ćerka i kaktiga buduči zet!
e266897f7b4fd3b9fe19f6a454abcd85.jpg

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se malo dalo kunica za registraciju auta,dao krv,jadan onaj koji ju dobije,eto prošao i taj petak 13,:icon_weed::icon_weed::icon_weed:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas bio oko podne i u svatovskoj koloni,:biggrin::biggrin:,išli smo po inkubator u Koprivničke Brege i usred Virja naletimo na svatove,joj kako ih je bilo lijepo za vidjeti,onako mladi ne znaju što ih čeka.Uzmemo inkubator a on ne ide u Clia,pljuc,odvijač u ruke i rastavio ga da bi ga mogao utrpati.:icon_pidu::icon_pidu:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,477
Ajkula, možda tvoja krv nekom život spasila, zato budi ponosan, ja ti skidam kapu,
dabogda nas bilo mnogo više. Ako ima onaj gore znaj da je to vidio,. Živ mi bio!!!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Istina,rekao si riječi koje sam mu ja davno trebala reći.
Žao mi je što nisam.
Toliko nesebičnosti u sebi nema svatko.Zato sam ja uvijek sretna kada se vidimo.I ponosna što ga poznajem.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
joj johabice,pa to je samo 4,5 dcl krvi,barem nešto da pomognem,ali eto da pohvalim Bjelovarske davatelje,zbilja se odazovu gotovo svaki mjesec u maksimalnom broju,najbolje je što ima sve više mladih osoba da se odlučuju na darivanje krvi ,samo veliki dio ne uspije jer imaju manjak kilaže i u većini slučajeva niski tlak.:icon_pai::icon_pai:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I ja imam pravi tlak - sada je još dobro - 110, ali mi je neka normala bila 90/50, 55....stotku sam malo kada prelazila.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Već 10 godina moj je tlakić 120-80, ako je kakva mlada na vađenju krvi 125-85:icon_weed::icon_weed:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh