• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Ha, ha, ha, dobro je čovek rekel! :)
Mene dok pitaju kaj delam na poslu, velim da sedim, pušim i bušim.

Monteniga

Član
Tu od
8 Lip 2013
Poruka
56

Pravio stope za drvene stubove. Original kosta 15e. ImageUploadedByTapatalk1429382247.634430.jpg ImageUploadedByTapatalk1429382262.429334.jpg
U toku je izrada trema ispred kuce ImageUploadedByTapatalk1429382600.942332.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Danas kiša, uglavnom se izležavalo, al zato juče, blesavo. Prvo malo frezo, onda sebi orao nekih 5-6 duluma, jedna strana u nagibu pa me slomilo guranje traktora u brazdu, zemlja ilovača, a volan mehanički.Završim, dodjem kući, žena me čeka...
uhvatim za noge....i ...operem ih i legnem spavati.:(yawn)::icon_anal:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Komentari su suvišni. Noge si opral a čizmu ne? :)

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
A ni posel odradil do kraja, znači fušar:cool2::icon_kidra::(rofl):.

Posljednje uređivanje:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zakaj da sve sam odradi može i susjed nekaj pomoči ako kolega mora ići :(snooze):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602

Malo, poslije dvije neprospavane noči, obilazili prirodu.
Pitanje za ajkulu.......šta primječuješ na ovoj slici?Mislim da nebi tvoja srnica bila glavna fora!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj, daj......kod nas vele, ko bračne dužnosti više ne obavlja, postaje ili lovac ili ribič.

Sad samo nemoj reći da si i jedno i drugo.:icon_scratch::icon_rofl:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dali si ovog sa slike pomilovao sa kuglom pod plećku ili je on bio brži,a čeka vam je malo jačeg kroja,to za ove do 65 kila sa puškom

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Prvo to je mama,samo se mali ne vide,drugo još jedna mama mi malo "dala gasa"sa drugog brijega,treče čeka je baš zato takva da samo ja mogu na nju,i vjeruj vrlo je efikasna.
Međimurka.... o mojim mogučnostima obavljanja bračnih dužnosti ne želim sa tobom kao damom diskutirati.:icon_evil:

I da ,ajkula...ovo je slikano prije sat i pol.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo trenutno u lezecem polozaju,zeza me nesto zadnji brisac stakla na autu,izgleda disel motorcic jer struju dobiva,poslije rastepel tank i fergazer na malom kultivatoru,ocistil i opet dela,valjda bu i sutra ane ko jucer.:icon_axe:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E bogme sam ni pravi,nekad sam svake nedelje iso u ribolov a popodne biciklom k rodbini,sad si nakopo sto stvari te treba to sve radit,obradjivat,popravljat al sta ces neko mora.Nasi stari polako odlaze a ovi mladji(svaka cast radisnima)kazu da im to netreba i radje sjede po kaficima.:icon_scratch:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
A ni posel odradil do kraja, znači fušar:cool2::icon_kidra::(rofl):.
Ništa fušeraja, sve ide po redu!:icon_rofl:

Komentari su suvišni. Noge si opral a čizmu ne? :)
I čizme su oprane al kad su došle na red!!:cool2:
Zakaj da sve sam odradi može i susjed nekaj pomoči ako kolega mora ići :(snooze):

Hvala bogu, susjed još nije potreban za tu vrstu pomoći!!:icon_lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jednom sam forumašu bila učiteljica i uspješno je savladao gradivo. :icon_wink::icon_rofl:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jel to Radler radi?
4252666567.gif

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh