• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
za boga miloga,pa nedelja je za lafanterati.........ja denes lafanteral sa kosilicom po plasteniku pod noč,gore dole,gore dole:icon_hang:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Kaj sad velim......hm.....probavam si zamisliti jednu međimurku kak bi se odlepila od zemlje ako bi štela skočit u vis:(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Krivo si čuo - potonuče broda može, kakva sam debela mogu svakog potopiti. Spasioce ne treba - nas debele salo drži na vodi, ne tonemo. Kakvi spasioci, plutam ko lopta.

Slike večeras - treba prvo sve nepotrebne pobrisati.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Muhač, da nas dvoje zajedno uđemo u ocean, potopili bismo sve gradove uz obalu. Digao bi mu se nivo za metar.:icon_razz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Niste navratili na kobase. :icon_axe:
Stavio je na hlađenje,i tvoj omiljeni sokić kad ono ćorak,moral sam sam pojest od muke. :icon_cry:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
radili u firmi,popodne malo dotjerivali gvožđuriju za početak sadnje

i ode dan......sutra kopanje bunara za navodnjavanje,bit će slika.....:(talk):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Naravno da nismo kad nas nisi pozvao.
Trebao si lijepo reknut - mic, mic, mic....na, mala, na, dođi, dođi......
------i ja bih došla.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Re: Sto ste radili,ili planirate raditi danas?

Labavi, sto ti je to na 3 slici?

rotacioni kultivator,mi ga zovemo roling,služi za usitnjavanje i prigrtanje gredica na kojima se sadi duhan,ak se sjetim stavim koju sliku u radu:(talk):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
danas berba kamilice(između ostalog)

:(doh):

zaboravio poslikat majstore,iskopan i još jedan bunar,naravno onoj bucmastoj šminkerici to netreba,njoj se i nebo smiluje

Posljednje uređivanje:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
ja mudrijaša,bračo moja mila......al se dočeka na noge......ajd bosanac znam te puško dok si pištolj bila....:drink:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
A sunac ti garavi danas i ovi od Drvenog navalili na tu kamilicu ko neki na banane,,,

to ce kod njega zavrsiti ili imas nekaj bolje na ponudi,,,

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh