• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Jbte drage volje da mogu,sad je već solidna frka za zemlju,šečerac nepošprican,sreča da herbicid do faze 6 listova.....ma za sve treba,zato ja jučer iskopo još jedan bunar:(nerd):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
labavi jarane, ne pajkiti, prvo ono što se mora, gradjanska dužnost!!!!
Prvo ugasiti televizor!!!!:icon_weed::icon_weed::icon_weed:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Da sam ja nisam doma neg na radnom mjestu a tv ionako ugašen......nego ja ti to više rijetko radim(gasim televizor)obično zaspim pa žena odradi tj ugasi ga:icon_weed:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Što je radno mjesto u današnje vrijeme,nego što kaže ova tvoja tehnika hoče li barem malo pasti kiše ili smo na čekanju do daljnjeg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta sam radila, šta sam radila....radila sam.
Odradila sam prvu smijenu prijepodne -dvije, u plasteniku.
treću sam od pola pet do pola deset i ubita smo ko krpena lutka.
Ali, to nema veze - sutra ću raditi neki lijepši posao - pričati ću, pričati, pričati.....

Evo mi se najavila dva gosta za sada, naša forumaša, pa ćemo se malo nasmijati i pretračati cijeli forum i sve koje znamo.
Tako - evo, ako ima još netko osim najavljenih, može - uredovno vrijeme primanja gostiju je sutra od šesnaest do dvadeset i dvadeset - tko do tog vremana stigne dobi čašu sokiča i šnitu parizera (ne Piko, nis ja bogatašica, onog običnijeg, jeftinijeg), i veliku šalicu kapučina.Sa kapučinom bum velikodušna. (ima tu jena caka - dragim gostima poslužujem u velikim šalicama, a onima kojih se želim na brzinu riješiti u maleckim. Koja sam ja zločka, a? :(giggle):)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Daj banku pa ti reknem. :(giggle):

E, to ćeš morati sam otkriti - ja sada ovako mogu reknuti ili veliku, ili malu, a ništa od toga ne mora biti istina,
Ali corpus delicti ne laže, jel.......:icon_weed:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Nadam se da su gornje police čiste, čoški ometeni i da su gosti dragi.

Ja sam pil iz dva, tri dcl. šalice i kraljevski obed dobil :icon_keel: To se ne zaboravlja.
Pokloni, darovi i sve ostalo je več ispričana priča u ovoj ili u temi o dogodovštinama.

To je bilo onda, a sad :(whew):

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Aha...mogel bi poljubit vrata......e moji kolege ja nočas radio pa vam sad želim svima laku noć:(yawn):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kod mene još nitko nije poljubio vrata,, gazdaricu je, a čim se gazdarici zaljepe dvije na obraz, gazdarica širom otvara vrata.

@muhač, daj ne pričaj mi tu sad u deminutivima - kakve šalice od dvije, tri deci - pol litre si srknul, pol litre.
E, sada imam ljepše , isto pol litre.- ak mi je slomiš, nejdeš kući dok je ne zaljepiš.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A što je sa onima koji ne piju kapučino? :icon_scratch:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja mislim da kad gazdarici zalijepiš dvije na obraz (puse) umjesto kapučinija može i Viski :icon_weed:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Ja imam osjećaj, kad kod nje dodješ, kao da si došo u Džamahiriju, samo sokići, ti boga ko to još pije??:icon_weed:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Auuuuuu,bude ćajića za Engleze,ima da se labavi opariš samo tako,eto barem vas vrijeme služi.Ja danas cijeli dan uslužno prskam kukuruze,počinju mi bježat slova,budite mi dobri,sutra je sveta nedelja i ubit ću se od izležavanja:icon_weed::icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja imam osjećaj, kad kod nje dodješ, kao da si došo u Džamahiriju, samo sokići, ti boga ko to još pije??:icon_weed:

Evo moji gosti.
Evo su @muhač, @puknuti i @hodor pili bezalkoholno cijelou večer.
I niti riječ mi nisu prigovorili.
Sad, jel to zato što su pili kapučino, pa se bojali da im mišomor ne turim ak budu cendravi, ili vole bezalkoholno, ne bih se mogla zakleti, ali pili su .:icon_weed:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Jadno muško, šta sve mora trpiti??
Ja se samo brinuo dal su kod njh Zdravstvene knjižice, ovjerene???
Inkubacija na mišomor je 24 sata!!!:icon_super::icon_super:

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
I ja, doduše sa zakašnjenjem, al to sam si sam kriv:(giggle):

Hvala na druženju i domaćinima koji su nas trpili:icon_pray: Da barem nije bilo tako kratko.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh