• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ništa - apsolutno ništa.
Nula.
Jedino ručak - juhica sa rezancima, pečeni pileči karabatki - moja pokojna mamica bi rekli - kučteki - ,paradajz na salatu, palačinke sa pekmezom od šljiva - pojela četiri komada pošteno namazanih.
I sada ću loviti zjake do pol pet, a onda budem išla kopati krumpire za sutra za plac.
Amen - ništ više.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Mi austrogastarbajteri bumo valjda nekaj danas radili,inace mi zovemo : Petak dan za metak,sad zavisi od moje gospodje.:(hi):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa dobro, ne bude se ona sigurno bunila, jedino ak u zadnje vrijeme nije bilo čoraka.:(hi):

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Cuj kolegice,raspalil bum rafalnu paljbu pa nema veze ak se neki corak posmekne.

kod nas u Vranje nema jebanje,sto kila svinja,dvesta kila masti:icon_kidra:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ja danas bil vrijedan šarafil IMT-jca , skinul oklope, rezervar,dio kompresora , promjenil dize, sutra skidam pvp i stavljam drugu (nakon Muhačevog pregleda iste) . Bil sem i malo grešnik kad sem na zračnoj sireni otrgnul pipac a sirena jedino kaj na njemu vrijedi :icon_super:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Danas nisam ništa radio!

P1010239.jpg

P1010242.jpg

P1010244.jpg

P1010245.jpg

P1010240.jpg

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Auuuuu....baš ti zavidim.
I ja bih voljela ovako, predivno ste proveli dan.
Neka je, treba odvojiti vrijeme za sebe i uživati u onome što se voli.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Hvala ti!
Samo da znaš tu ljetni dani i noći, nema tih para koje to mogu platiti.
Danas je Krivaja bila ko oranje, sinoć je lila kiša, al kad dodju oni dani, za to vrijedi živjeti.
Ako budete moji gosti u ljetnim danima, na toj smo lokaciji, a volio bih to da doživim!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Nemoj triput zvati - netko bi se mogao i zaletjeti - i više je nego primamljivo.:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta sam radila.....nešto......pripremila si robu za plac za sutra.

Sa bolesti napredujem izvanredno dobro - jučer bez temperature, danas 37,5.
Jučer još mogla disati na nos, danas ne mogu, jučer sam imala glas skoro pa normalan, i posvađati sam se za silu mogla, danas dobila na glasnice i bolje mi je da šutim, jer me se ionako ne razumije šta pričam. I kašalj dobro napreduje, sada kašljem i po noći, na samo po danu, tako da sam ga fino zaokružila na svih dvadeset četiri sata. Kreče se, kreče.....

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Zločest si. Mene moj muž voli najviše na svijetu - kad god ga pitam, uvijek veli - ma jeeeee.......:(nerd)::(nerd)::(nerd):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Kažu, tolko ju je volio, da ju je zadavio, od dragosti!( citiram samo iz neke drame)

A i kod mene je tako, moja je uvijek zadnja, i glasi "da draga":D:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Recept za izlječenje,nešto hladno da prođe grlo,kuhano vino i cimet da padne temperatura, pošteda minimalno 3 dana uz obaveznu kućnu njegu,te proljetne viroze su gadne.slome osobu kada se najmanje nada,brzo ozdravljenje johabice,:icon_pai::icon_pai:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajkula, nije ti to proljetna viroza, to ti je mene puknuti zarazio, bio je sa muhačem kod mene i dao mi dvije onakve kakve sam ja dala tebi. A već ga greblo onda .

Sada sam dobila sjajnu ideju - sve ću izljubiti koji se hoće svađati samnom - ajmo kandidati, jel me tko hoće grdo pogledati?:(giggle)::(giggle)::(giggle):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Ajkula, nisi reko koliko crnog, da neće previše cugnuti, pa bude rata, u medjumurju.:eek:
Samo pokušaj!:icon_pidu:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Da sam bliže ,ja bih primio i 5 pusa,nije problem,a pošto je naša johabica fanj komad i još k tome Međimurka,barem 1 litra prokuhanog crnjaka,10 deka cukora i deset deka cimeta,ma ima da bude kao nova.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I da ja to srknem sutra ujutro prije placa - ihaaaajjjj, koje b i to proščenje sa kupcima bilo....iovako izvalim svako malo nešto - ma najviše mi vole kada im kažem da ne trebaju dati dvadeset, trideset lipa, ali mi se moraju zato jednom prekrasno nasmiješiti -osmjesi od uha do uha.....onaj sjaj u očima čovjeka kada ga nešto nasmije je neprocijenljiv.
Ja od čaše padam na guzu,........

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Kiša pada, šta da se radi, još malo pa u štalu, stoku nahraniti, pa možda onda i ja dobijem... ručak.
Da je normalno vrijeme i država, sad bi ja slavio 35 godina mature, a ne ovako,
bem ti život što to brzo prodje!:icon_kidra:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh