• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja ne znam, koje sam ja planove imala za danas, i ništa - jedino što sam skuhala.
Sad još muž zove i veli da bude kasnio, a bez njega najbitniji posao ne mogu napraviti, a i taj @labavi, to vrijeme kakvo on to napravi, to je za na kraj pameti čovječe, to se ne može ništa normalnoga - odkad sam jutros ustala sam pospana, umorna, troma, hladno je vani za popizditi, sad budem uložila protest na DZHZMZ ili koji je već to vrag nek mu daju otkaz,.

Tak.
Ja sam svoje rekla.

(da mi se nisi usudio pokazati golu guzu)

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Johabice ,kod mene sunce,prekrasno,labavi je samo preko brijega pa imam protekciju,nego labavi dali je stroj stigao doma bez nus pojava,da nisi što pogubio putem,jer čudni su putevi gospodnji,čekamo večeras detaljno izvješće sa Bilogore i nemoj da fulaš kao onaj Vakula

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ma evo mene bračo moja mila,platio ja dug,faksiro,sad uključio i radi........i sad idemo redom

jarane ovo za guzu nije upučeno tebi pa ne guraj guzicu di joj nije mjesto:icon_thumright:

međimurka.....taj vrag je DHMZ(državni hidrometeorološki zavod),e baš ću dobit otkaz jer ti tako hočeš:icon_fU:,a za vodu ne cvili,dobila si amper vode pa kuka i motika.....sad došo iz Slavonije,na svakih 50 m ljudi svim mogučim sredstvima ispumpavaju vodu sa polja

ajkula stroj stigo,kolko para tolko muzike,uglavno za sad zadovoljan,kad isprobam javim jel je upotrebljiv......došo u 5 komada,morali rastavit da stane u kombi:icon_scratch:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Dobro ako je tako, ja oblačim hlače.
Labavi, da to nisi kupio onaj stroj od Ajkule 4x 10 cijevi?:icon_kidra:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma kako ne bi došao stroj u kombiju,pa ovi tvoji crni suseljani voze u njima robe kao u manjem šleperu,samo neka stroj radi

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
I ja ispumpao jucer i danas garant preko 500ooo litara u kanal,,,:(wasntme):
Sam Bog da je odmah uz zemlju,,,:redface:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Šta da se javim, DZMZHZ ima sva slova u sebi koja si i ti napisao.
I ništ mi ne govori o malo vode, ja sam mala i meni malo veliko.

A bosanče bude već fasovao dok dođe na red.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Ma malo jarane al jedna od rijetkih stvari koju nisam još imao,običan dvoredni kultivator za kukuruz al meni treba za nešto drugo..........jbg lako ajkuli njemu svinje kultiviraju kuruze,a meni prasac:icon_scratch:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Kod nas tako kod jednog došla policija traže pištolj, neko ga prijavio.
Sjede ono za stolom, a on viče ženi:" iznesi onaj pištolj"
A ona če :" a koji ću"
Kaže:"Iznesi sad oba, bem ti ma*** i sve po spisku"

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ovo je super dobro,nemoj biti picajzla,danas sam se nagledao svakakvih kukuruza od mene do Novog Virja,zbilja se svuda ljudi muče sa prirodom,jebena borba.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Daj labavi, nebudi cjepidlaka, šta hoćeš bolje. Čime ga ovako tretira, pa nema ni K. od korova.
Al je zemlja rastresita samo da valja.:redface:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh