• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa da, evo, ja sada čekam da mi se odmrzne mljeveo meso, da napravim faširance - mogla bih za to vrijeme u plasteniku još nešto, ali ugrijalo sunce - ono kojeg jutros nije bilo.

A da znaš da imam jednu - eh, mislim da je bugarija, ne treba joj restauracija, neka žica samo, i prsti koji će ih prebirati.:icon_mrgreen:

E

el pibe

Guest
Imam ja doma dvije bugarije nekad sam bio opak "bugar":icon_kidra:Nekak zadnje vrijeme baš ne bugarijam puno.Moram viditi ak su i meni sve žice čitave ili su "sprhnile".Danas sam se natamburao sa kosom junački.Druga runda uspješno odrađena kak je bilo i u planu.Sad laganini odmor i sutra u nove izazove:icon_thumright:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pripremila pun kedi robe - paprike, krastavce, paradajze, kupusnjače - trebalo bi mi milion kupaca da to sutra prodam. Od pol pet do pola deset sam radila. i baš sam se naradila, pošteno.

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
Pola deset prije podne?:icon_idea:
ja usto u pet,ujutro zamjenio zadnje gume na imt-u,zakačio kultivator,prihranio 6 jutara nikotiane tabaccum,pol sata pauza poslije ručka zatim rotokultivator i do maloprije.......skoro pa ništa ....samo sam se vozio....

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo Jo,ddanas malo poskropil NPK 15/15/15 pod krumpir(to mi je ostalo malo u vreci) reko bolje ista neg nista,posprical ga otopinom z 2% sodom pa bumo zutra vidli ima li hasna,raskopal sam striznu kosu i zgleda bu treba aktivirat rucnu kosu dok ovu ne slozim.:(envy):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pola deset prije podne?:icon_idea:
ja usto u pet,ujutro zamjenio zadnje gume na imt-u,zakačio kultivator,prihranio 6 jutara nikotiane tabaccum,pol sata pauza poslije ručka zatim rotokultivator i do maloprije.......skoro pa ništa ....samo sam se vozio....

Jok.
Poslije podne.
To mi je bila treća šihta danas - dvije sam odradila prije podne.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kako sam se naradila.... ljudi su tako zahtjevni.
Plac, sada ručak i odmor.

Odgodila sam posjetu Zagrebu popodne, unuka je izjavila da se njoj ne ide, i da budem iskrena, uopće ne žalim. Nećemo sada niti mi ići, a mi se zapravo poklopilo, ispalo na dobro jer sada možemo otići prijateljima na roštilj popodne, bila me jučer zvala i odbiila sam pa smo se dogovorile za sutra poredvečer, a sutra idemo k drugim prijateljima na ručak, pa bi mi bilo to na knap.
Sada ovo odradimo danas, sutra ručak, i sve je fino sjelo na mjesto.

Eto, i loše može ispasti na dobro,

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
I meni ispalo dobro.....juče otišo jedan ležaj,danas drugi,sreča da nije isti od juče riknul......juče sam pocrvenil(izgoril)51%,danas samo 49%......ma super ispalo,kud sam si ružan sad se i bojim sam sebe.....:icon_eyes:

...Inače cijeli dan na imt kultiviral sa rotokultivatorom......

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
E moj labavi,taj ležaj sigurno ne bude otišao onima sa početka tvoga sela a niti za Božić,Kod mene danas sve prošlo ok,kosio se i pospremio 2 otkos ljulja,pospremilo se nešto malo sijena u rolo balama,jedina šteta je jedna guma na prekretaču i nekoliko staklenki zlatne tekućine,nazvao sam mog vulkanizera i rekao sam mu da mi nabavi opet takve gume koje budu izdržale 10 godina:drink::drink:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Danas braco imao pričest :icon_pidu:

10425512_893514154028409_731084153269752820_n.jpg

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas mi najmlađa kći slavila 5 rođendan,uz rođendan su išli usputni poslovi,jelo i piće a morali smo i poduplati jer se i dvije krave otelile danas,:drink::drink:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Znaš mene johabice,sve primam ,jedino batine izbjegavam,a vidjet ćemo kako se situacija bude odvijala,ako bude sve ok ,dogodine budu slavile rođendan pa dok Bog dade,za kumstvo se dogovorimo,eto koja kila smjese za telice i to je to.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ubita sam ko krpena lutka.
Roba spremna, čeka u autu za sutra, a šta sam radila danas - ma svašta.
Iskreno, za ništa volje nemam i dansa mi sve izgleda jako komplicirano i teško i sve mi se čini da ništta ne napravim kako treba i stalno mi nešto izmiče i imam osjećaj da sam nešto propustila napraviti i kvragu, kvragu, kvragu.....:mur:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh