• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Nepitaj, naj**o ko žuti, cijeli dan me sumnjivi oblaci ganjali po livadama, pa sad predveče kad sam prevlačio sijeno tolko me munje nabrzile da sam bio mokar, ko miš, čisto dehidriro. I sad htio nehtio moram prikopčat infuziju:icon_jook:

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
reci ti šta hočeš,al ja dok sam to trošio PAN je bio zakon,a na buvljaku u gradiški uvijek su mi uvaljivali uz čevape"jelen":icon_thumright:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ne ,nego mu davali čevape i pivo da nabaci koju kilu,bilo žao ljudima da vide tako ne uhranjenog čovjeka,:icon_fU::icon_fU::icon_fU:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Od čega, matereti, nemoj samo reći, od ciroze, jetrica ko u dijeta, svako jutro na štesrce mladog domaćeg sira a povrh toga oko litar friškog domaćeg mlijeka.
Mišomor mi ništa nemože!!!:icon_butt:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kad pokazuješ guzu, računaj da ćeš dobiti i po jajima.

A sad idem spavati, a tebe nek more noćne more.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Aha.
Ako ti ne drhte.
Pa si ih razbiješ. :(giggle)::icon_confused::icon_confused:.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh