• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Cijeli dan neke parova za kladionicu kemijam ali đabe je izgleda:madmana:

B

BAGERISTA

Guest
Evo ja triba odmarat,,,pa ajmo septičku praznit,,,,,,a i nakon toga,,več kad se dela i malo čekič od bagera slagat.....................jedan dan u sedmici slobodan,,,i opet delat..............:vragek::vragek::partyman:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Danas sam se navozo i kupio par Australorpa i popio malo kruskovca :drinkers:

V

VOJVODJANIN

Guest
Sedim, pijem pivo i slušam Zvonka Bogdana. I baš mi je LEPO!!!!!

strojnik

Član
Tu od
1 Lis 2010
Poruka
174
prvo sam ujutro isao da pustim patke van iz "stale" onda sam isao sa starim po sljunak pa po pjesak poslije na sljuncaru onda pak na posao i 15 min prije kraja posla pukla mi cijev na mini bageru i sad sam doma pred kompom i idem na spavanac

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Posađen dio krumpira,još sutra malo i tak.Nema puno,za osobne potrebe.Sutra još jedan komad,a možda se i v šumu prejde.

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Evo ustao se prije pola sata i trebam ići frezati , prije toga da pogledam šta ima na forumu . A ono Bagerista i Grof već bili na forumu i otišli......svaki komentar je suvišan :prayer:

M

MOCO

Guest
trebam špricati pšenicu pa punim cisternu 5000lit, al pritisak slab užas jedan pa ću čekati bar 2 sata; pa to kratim surfanjem

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh