Neznam ni ja, 98% imaju tako,pa da ne izmišljam možda toplu samo sam kopirao.... Valda ima nešto u tome.Zakaj su svi ježevi u istoj liniji, a ne npr. u spirali ili strelici? (ne znam, pa pitam)
Ranjicu sam vlekelTo si se po nekom šudru i pesku igral? Ili je tak čista nafta?
--Na otpadu.Pokušal sam danas kupiti nekaj malo materijala: 10 stavaka (flahovi, vinkli, pravokutne i kvadratne cijevi) - ukupno 40 kg. Nažalost, završilo je neuspješno. Proizvodne firme koje koriste takav materijal, ne žele prodati materijal niti da si naplate rezanje, jedina trgovina koja u KR nekaj drži, većinu toga nema, ili ima cijevi stijenke 2 mm, a ja bih trebal 4.
Kak i gdje vi nabavljate takve male količine, po metar ili čak manje za pojedinu dimenziju? Postoji li neka firma koja reže na mjeru, može i približnu i prodaje takve kratke komade?
Jesu to male Stahlwille gedore 1/4" ?Pozdrav svima koliko Vas ima
Jutros sam imao za mene neobično rani "ustanak". Onda sam bil i sigurnosna budilica, a nakon toga pokupio našeg dedu (moj otac) i vozio ga u VŽ bolnicu. Tu sam "u sistemu naplate parkinga" užival taman 6 vur, bez prekida 😖😣.
Došli doma - veli mi žena sad još idemo u N. Marof u bolnicu otpeljati stvari baki (mojoj punici) 😖😣, a jojjj.
Došli i od tud doma, ali pa denes još nije v peći zakurjeno 🙃, to malo živine kaj držimo još nije dobilo jesti, o jebemu i svemu...
Za čas mi veli žena "ajde bok idem ja na posel" i otprem joj vrata za auto na cestu i odeeee 😣😖, vrag nek nosi ovaj četvrtak...
Ma moram si ja malo zasladiti dušu i donesel sam si z garaže tam oko pol šest (17:30 sati) v podrum / kotlovnicu, pokraj peći za centralno, leđnu motornu špricu i raskupusal sam ju, sad sam odmah bolje volje .
View attachment 32979
Gunđalo 🖐Znaš kaj, ti nesi nikši majster.
Pravi majstori imaju skroz crne, zdrapane i runjave prste. I cele ruke.
A ne mimozaste.
Točno je to kaj veliš. Imam kolegu koji može riješiti i već mi je nekoliko puta uskočil i riješil. Problem je kaj mi neće niš računati, a nije u redu da ja besplatno dobijem ono kaj njega košta. U firmi koja proizvodi čelične konstrukcije sam neke stvari prije kupil, ali kak sam prije napisal, više ne žele prodavati materijal.Tak male količine kod lokalne tvornice koja radi bravariju.
Jeftinije negi putovati za par kuna kilometrima daleko
Da colovne male gedore , za B&S motore i slične 👌, imaš dobro okoJesu to male Stahlwille gedore 1/4" ?
Problem je kaj mi neće niš računati