• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,507
Nemam ja to s čim koristiti, možda jedino bi mogao preparkirati. :ROFLMAO: Ja si budem složio s jednim radnim tijrlom podrivač da pokušam malo vodu riješiti s nekih parcela, ali hvala na ponudi. (y)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bravo kolega Lee Champa(LC),hvala na snimci ,meni su takodjer fijole ljepse od visibaba.Evo trenutno nasel malo vremena da se podruzim svama,trazim jos uvijek dokaze i pokusavam smiriti uplasene,pa se stoga slabo javljam.
Jos jedna prekrasne vijest,postal sam opet deda,opet unuk i to peti,nikako curica u obitelji,no moji zetovi ne odustaju lako :ppozdrav:.
Uzivajte moji forumasi na ovom prekrasnom zimskom danu,ali aktivno vani,evo gasim tehniku i idem u krilo majke prirode.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,487
Bravo kolega Lee Champa(LC),hvala na snimci ,meni su takodjer fijole ljepse od visibaba.Evo trenutno nasel malo vremena da se podruzim svama,trazim jos uvijek dokaze i pokusavam smiriti uplasene,pa se stoga slabo javljam.
Jos jedna prekrasne vijest,postal sam opet deda,opet unuk i to peti,nikako curica u obitelji,no moji zetovi ne odustaju lako :ppozdrav:.
Uzivajte moji forumasi na ovom prekrasnom zimskom danu,ali aktivno vani,evo gasim tehniku i idem u krilo majke prirode.
Zemljak čestitam na prinovi,, nek su zdravi i živi,, nije tolko bitno,, unuk il unuka,:ppozdrav::ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hotela čestitam i nedaj zetovima da se mučiju po danu, bolje im daj hotele nek se ponoći vesele😊 a ti im struju zemi da su prisiljeni biti u mraku. 🤭

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Visibabe ispred kuće nam je ono malo snijega i minus 8 "poklapilo", šteta, tako su bile lijepe:
IMG_20210214_092347.jpg
Imali smo danas nas "dva djeda" predivni sunčani dan i boravak "na prisojni strani", kak to veli moj prijatelj, bez daška vjetra. Natočili smo si u kupice malo čistoga, sjeli ispod štengi i "uživali", neprocjenjivo:
IMG_20210214_105849.jpg
IMG_20210214_105817.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
E pa stvarno nisi pravi, spili smo si kolko je ko mogel, a tebe ni briga kolko mi moremo :hahah: :ppozdrav:. A betežen si zato jer si se ostavil pijače, jedače, "keksa" i svega finoga i užitnoga, "samo alate tereš, a s tim si kruha nebreš zaslužiti" :hahah:
I još nekaj da ti natipkam: šparati se mora dok v lagvu, ili v žepu ima. Koga buš vraga ušparal dok z lagva zemeš pipu vun i više nikaj ne curi, ili dok obrneš prazne žepe na podstavu i veliš vezda idem šparati. Šparaš dok je sve puno, a ne dok nema ničega ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bogme mi je žal tvojeg prijatela, tj prijana😊si je gospon htel lepo u nedelju počinut uz kupicu ali nije imal sreće kad si samo 2 deci natočil, ak nemaš kaj nisi rekel, bi ti ja dal koju litru da si spijete kak ljudi🙂😂😊
Joj samo zase žmičeš to kaj još imaš hlagvu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
:hahah: take je :hahah:.
I ti buš nama prodaval da si betežen, a tak si zdravoga duha - ma da si mi bliže bi te radi toga navlekel za vuha ;)
Evo obzirom da si mi "zakelil etiketu" da sam škrti :hahah:, zutra idemo nazaj gori spiti još jednu kupicu :ppozdrav:, pa taman da ju pri susedu posudim, tak kaj nebum moral moju pipu frkati ;)

Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,947
.................
Pa poznato je da kad piješ vino tj. hotelu, navek delaš muškiće!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,630
Hotela,
prešel je cug za vaše natjecanje. To sad zgledi ko da bi z luckim po koprivama mlatil. :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:
Sad se mogu natjecati tek vaša djeca, a vi im dajte poticaj. ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh