• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ako misliš na mene mislim da bi meni, a i onome koji me tera na takve zahvate, bilo jako drago da imamo uz sebe nekog ko razumije i cijeni staru školu, pokušaj spašavanja od propadanja, spašavanje starih dijelova koje treba koristiti i spašavati jer novih nema ili su loše kvalitete...
nadam se da si bumo nekad pružili pet poštenih 🤝
Meni srce zaigra dok vidim takve akcije.
(Nemaš ti pojma kaj bi ja sve za svoje dečke - unuke sad znal i mogel napraviti, ali je kćerka spremna oči mi iskopati: nebuš mojoj deci slagal kak si bratu, kartinga itd., kaj bi htel da im se nekaj dogodi... Nemam tu šanse, za sad nikakve.)
A s autima mi se više neda igrati, zasitio sam ih se, barem za sad.

A za to daj "pet poštenih", za to nikad nije kasno. (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je pa doj je gazda pri hiži? Ti ili kćer? Kaj ona ima stim kaj se ti igraš sa unucima, to je tvoje pravo i zato se nedaj smesti, mora te poslušat, ti si joj tata, a deca moraju slušat roditelje. 😊

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Nemam tu šanse, za sad nikakve.
Možda za sad ne, naročito ako su unuci još mali, ali kad oni osjete miris benzina i adrenalin i ako ih to interesira... kčerka bu mogla na trepavicama hodati, nema tu pomoči.
A vjerujem da buš i ti odmah barem pet let mlađi ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Znaš kaj, vele ljudi (čak i doktori) da je zdravo sve pojesti i popiti, ali treba u svemu biti umjeren.
Taj deci vina je za zdravlje sigurno dobar.

Ja inače ne pijem ništ alkoholnoga, jako rijetko pa bi slobodno mogel reči da ne pijem nikad.
Danas mi je došlo da si popijem čašu pive i morem ti reči da mi je sela baš kak treba, poslje nje sam se tak lepo podrignul i mam mi je bilo lakše.
Sad sam miran opet duže vreme dok se opet ne zaželim čaše.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Možda je apoteka ali sam siguran da za moje nepce nebu pasalo. Meni vinčina ni jedna ne valja.
Jedino za koje bi rekel da mi nije bilo ogavno je bilo kod jednog pastira u Vrsima.
A i to sam samo liznul radi reda, fino ali odmah osječaš kak pili kad putuje u želudac.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Kaj bi bil ruglo, kad ti dole na svojoj rijeci ispečeš janje ja bum celog pivkana strugnul. Ako ga dobro nasoliš možda i dva pa nek me nose doma ako treba

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo vi pijete dok možete zakaj ne, meni to ne paše i kaj mogu. Nekad sam znal prek zime šalicu kuhanog vina popit, sad i to više ne kako nema zime.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Kaj bi bil ruglo, kad ti dole na svojoj rijeci ispečeš janje ja bum celog pivkana strugnul. Ako ga dobro nasoliš možda i dva pa nek me nose doma ako treba
Može Muhać,, za maj si dobrodošo,,, pa da ''COVIDA'' pješke hodi kraj rijeke,,:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Znam, ja sam dole uvijek dobrodošel. Lani se za 1 maj nije dole išlo. Za ovu godinu još ništ ne planiramo ali ako se ide svakak ti se javim

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Ako misliš na mene mislim da bi meni, a i onome koji me tera na takve zahvate, bilo jako drago da imamo uz sebe nekog ko razumije i cijeni staru školu, pokušaj spašavanja od propadanja, spašavanje starih dijelova koje treba koristiti i spašavati jer novih nema ili su loše kvalitete...
nadam se da si bumo nekad pružili pet poštenih 🤝

Ja se nadam da oklope nebu imala, ali svejedno hvala, kao i na onom cilindru kaj si mi poslal. Nadam se da bu i on nekad došel na red da se proba.
Došel je s njom frgič 13, kapa oriđiđi i njen auspuh, znači zvuk bu najvjerojatnije njen ;)

Hrđa je tu jer su ga opjeskarili pred pet let ali su odustali, mislili su da je to samo tak. pofarba se i to je to, kad su malo na papir deli troškove odustali su

A i cilindar je drugački od APN cilindra. I to pridonosi zvuku. Glava z skvišom. Bing 13 i dizna 70. Auspuh z onom kruškom na kraju i rozeta na grani da se patike ne kuriju..
Znam za jednu koja već godinama stoji, original stanje. Par hiljada ima na vuri..
Al neda baka, a mož joj je hmrl.
Imam osjećaj da bu dišla na smetje il v krive ruke.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Jutros je kod nas bila magla skoro do podneva, za mene idealno da napravim remont pumpe za škropivo, od leđne motorne prskalice. Kupio sam nove lagere i semering, ali trebao mi je i novi rotor/zvijezda. originalni je izrađen od goreg materijala, plastike, nego se nalazi u pištoljima za ljepljenje. Izradio sam u SSM varijanti novi rotor, od tekstolita/pertinaksa - kako me tko bolje razumije.
c.jpg
d.jpg
e.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
g.jpg

Poslije podne je zasjalo sunce +11 čak +12 stupnjeva. Iskoristio sam to za zimsko špricanje voćaka, po vrtu i dvorištu. Naravno ne sa motornom, nego sa običnom leđnom, s dugim nastavkom, da dosegnem vrhove.

j.jpg
Naišao prilikom špricanja po dvorištu na novi pušlek, naše visibabe
i.jpg
Za sad mi danas još nije bilo dosadno ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj više ne slikaš vino? Neda žena😂😂❤️
Sigurno si spil za ovaj mjesec dozu😂😂
Nama prodaješ maglu i veliš bila magla do poldana, a spal si priznaj 😂😂😂

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
A da nisi zahrdjal kolega,dosta je bilo odmora,sklekovi i jutarnja gimnastika za pocetak,vjutro zganica i neosetis bolove.;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh