Naj sad najti mladu ljubavnicu...moglo bi te srceOvo baš i nije "realna tema za natjecanje", jedino ja nikada baš ne volim gubiti, niti biti drugi, mogao bi iz tog razloga kolega samnom kao suparnikom imati i stanovitih problema
Isusek! Pa kaj on ne kuži kaj treba napraviti?CIJELI dan u plastenicima - cendrala mužu, .........,cendrala mužu, ........, cendrala mužu, ......... cendrala mužu, ......... - sa cendranjem sam prestala jer nisam primjetila nikakav efekat.
Ajme!!!!!!johabica
Non-stop si cendrala mužu i na pepelnicu, jedini post mu podgrijala gulaš i spekla meso - kaj se sad čudiš kaj te muž denes ne razme.
Kuži - najomiljenija mu je: "znaš kaj, uopće te ne doživljavam".Isusek! Pa kaj on ne kuži kaj treba napraviti?
Ako misliš na mene mislim da bi meni, a i onome koji me tera na takve zahvate, bilo jako drago da imamo uz sebe nekog ko razumije i cijeni staru školu, pokušaj spašavanja od propadanja, spašavanje starih dijelova koje treba koristiti i spašavati jer novih nema ili su loše kvalitete...Joj kak je meni sve teže čitati vaše takve razgovore i gledati takve slike, ljubomoran sam. Ne samo to. sve više mi je žal kaj sam daleko od vas doma, ja bi vas cijele dane gnjavil radi takvih stvari.
Old motorčeki i slično.
Ja se nadam da oklope nebu imala, ali svejedno hvala, kao i na onom cilindru kaj si mi poslal. Nadam se da bu i on nekad došel na red da se proba.Ak budu trebali štitniki za noge za 14icu mislim da imam 2 komada.. I još neke dijelove.. Imal sam 2 komada takvih model TLS. Jedna nebesko plava, jedna crvena.
Idu super i zvuk imaju poseban.
A i super je ova hrđa. Malo ošmirglat i sam bezbojni pošpricat. Da bude ratstyle. Ko ludi ameri 🤣🤣
Jao,jao kolegice,pa ti zabila na post ,mene se cini da imas zavrseni Kumrovecki fakultet nakon onih strucnih tumacenja o koroni,bogami to nit stozer nebi bolje prezentiral.Svaka cast imas kapaciteta,steta da nisi na mojoj strani jer bi sigurno vec sve prosvijetlili.
Al sdruge strane sve mora biti u ravnotezi i suprotnosti se privlace,zivela ti meni i sam deri,sto zesce to bolje.😇