• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Gospon iwanho,nikad ne reci Nikad;salim se,ali mislim da imam prednost pred k.plusom,jos imam troje dece kandidata za brak.Teoretski dobro stojim al praksa malo steka,mort buju sinovi poceli piti hotelu,dragi Bozek daj ih prosvetli. 🙏

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ovo baš i nije "realna tema za natjecanje", jedino ja nikada baš ne volim gubiti, niti biti drugi, mogao bi iz tog razloga kolega samnom kao suparnikom imati i stanovitih problema :hahah:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ovo baš i nije "realna tema za natjecanje", jedino ja nikada baš ne volim gubiti, niti biti drugi, mogao bi iz tog razloga kolega samnom kao suparnikom imati i stanovitih problema :hahah:
Naj sad najti mladu ljubavnicu...moglo bi te srce :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To je to, takva bu i ova. Nadam se 🥵
A najbitnije od svega je da je zadnji kotač od E90 s njom stigel

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kaj si lud, kakvom greškom. Takav kotač lovim več godinu ako ne i više i nigde da ga nabavim. Mislim, nabavil sam ali bez anker ploče i pogona a to je ko da ništ nemam.
Želja mi je staviti takav kočioni sistem na jednu četvorku koja ima sentimentalnu vrednost.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
CIJELI dan u plastenicima - posijala papriku za flance, cendrala mužu, spozalijala sve presadnice,cendrala mužu, posadila krumpir, cendrala mužu, pustila vodu, cendrala mužu, ali sam nekak imala osjećaj da me ne sluša, podgrijala gulaš i spekla meso, stavila mužu u tanjur i na stol - sa cendranjem sam prestala jer nisam primjetila nikakav efekat.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Joj kak je meni sve teže čitati vaše takve razgovore i gledati takve slike, ljubomoran sam. Ne samo to. sve više mi je žal kaj sam daleko od vas doma, ja bi vas cijele dane gnjavil radi takvih stvari.
Old motorčeki i slično.

johabica
Non-stop si cendrala mužu i na pepelnicu, jedini post mu podgrijala gulaš i spekla meso - kaj se sad čudiš kaj te muž denes ne razme.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Ak budu trebali štitniki za noge za 14icu mislim da imam 2 komada.. I još neke dijelove.. Imal sam 2 komada takvih model TLS. Jedna nebesko plava, jedna crvena.
Idu super i zvuk imaju poseban.

A i super je ova hrđa. Malo ošmirglat i sam bezbojni pošpricat. Da bude ratstyle. Ko ludi ameri 🤣🤣

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
CIJELI dan u plastenicima - cendrala mužu, .........,cendrala mužu, ........, cendrala mužu, ......... cendrala mužu, ......... - sa cendranjem sam prestala jer nisam primjetila nikakav efekat.
Isusek! Pa kaj on ne kuži kaj treba napraviti? :unsure:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
johabica
Non-stop si cendrala mužu i na pepelnicu, jedini post mu podgrijala gulaš i spekla meso - kaj se sad čudiš kaj te muž denes ne razme.
Ajme!!!!!!
Pa ja sam potpuno zaboravila!
Ih, koji sam ja katolik....
Ali ništa, sutra je moja ulica na redu za blagoslov kuće, došel bude svećenik tvoj zagorec, malo budem zdušnije molila molitvu.

Ajd, to je bilo već iza četiri popodne, tak da mi valjda bar dvije trećine budu oproštene.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jao,jao kolegice,pa ti zabila na post :cry: ,mene se cini da imas zavrseni Kumrovecki fakultet nakon onih strucnih tumacenja o koroni,bogami to nit stozer nebi bolje prezentiral.Svaka cast imas kapaciteta,steta da nisi na mojoj strani jer bi sigurno vec sve prosvijetlili.
Al sdruge strane sve mora biti u ravnotezi i suprotnosti se privlace,zivela ti meni i sam deri,sto zesce to bolje.😇

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Isusek! Pa kaj on ne kuži kaj treba napraviti? :unsure:
Kuži - najomiljenija mu je: "znaš kaj, uopće te ne doživljavam". :)

A kaj budeš polako mi tonu "argumenti" kojima sam nekad mogla dobiti sve kaj sam htela, postali smo više verbalni nego manualni..)
Ali budem ja smislila nove taktike. :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Joj kak je meni sve teže čitati vaše takve razgovore i gledati takve slike, ljubomoran sam. Ne samo to. sve više mi je žal kaj sam daleko od vas doma, ja bi vas cijele dane gnjavil radi takvih stvari.
Old motorčeki i slično.
Ako misliš na mene mislim da bi meni, a i onome koji me tera na takve zahvate, bilo jako drago da imamo uz sebe nekog ko razumije i cijeni staru školu, pokušaj spašavanja od propadanja, spašavanje starih dijelova koje treba koristiti i spašavati jer novih nema ili su loše kvalitete...
nadam se da si bumo nekad pružili pet poštenih 🤝

Ak budu trebali štitniki za noge za 14icu mislim da imam 2 komada.. I još neke dijelove.. Imal sam 2 komada takvih model TLS. Jedna nebesko plava, jedna crvena.
Idu super i zvuk imaju poseban.

A i super je ova hrđa. Malo ošmirglat i sam bezbojni pošpricat. Da bude ratstyle. Ko ludi ameri 🤣🤣
Ja se nadam da oklope nebu imala, ali svejedno hvala, kao i na onom cilindru kaj si mi poslal. Nadam se da bu i on nekad došel na red da se proba.
Došel je s njom frgič 13, kapa oriđiđi i njen auspuh, znači zvuk bu najvjerojatnije njen ;)

Hrđa je tu jer su ga opjeskarili pred pet let ali su odustali, mislili su da je to samo tak. pofarba se i to je to, kad su malo na papir deli troškove odustali su

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jao,jao kolegice,pa ti zabila na post :cry: ,mene se cini da imas zavrseni Kumrovecki fakultet nakon onih strucnih tumacenja o koroni,bogami to nit stozer nebi bolje prezentiral.Svaka cast imas kapaciteta,steta da nisi na mojoj strani jer bi sigurno vec sve prosvijetlili.
Al sdruge strane sve mora biti u ravnotezi i suprotnosti se privlace,zivela ti meni i sam deri,sto zesce to bolje.😇

Gle hotela, tamo neke 1982. - 3. mene su komunisti pozvali u SKJ. To, dečec moj, poziv, u ono vrijeme nije dobival svatko. :)
Ali, ja ko da sam znala da bude jednoga dana došel Plenković i da budem postala Plenkovičevka - rekla sam - ne.

A što se prosvjetljenja tiče, katolik sam po rođenju, u toj ću vjeri umrijeti i želim svećenika na sprovodu, ali želim život živjeti punim plućima, tak punim da budem do kraja života zadihana ovdje na zemlji.
Da hodam u crkvu - nemrem reći, ali sutra budemo imali blagoslov kuće umjesto onoga za Božić, imamo ga svake godine za Božić 36 godina odkako smo u svojoj kući, i tako će ostati do kraja.
Od onih sam koji žive bez ektremizma u bilo kojoj sferi - laganini. :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh