Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa prijatelj nemrem se pomaknut od bola u leđima,.
To je tebe gazda zarazil da mu više ne trgaš alatNovih 25kil šrota za kokoši, i sve čekaju gablec, a je nemem zdignut vreću van stačke.
***** ti bolest da ti *****.
View attachment 33250
Eh da bar 😉ali nažalost nije.To je tebe gazda zarazil da mu više ne trgaš alat
Zato su gorice bile takove kakve su bile jad i bijedaSamo vi pijete dok možete zakaj ne, meni to ne paše i kaj mogu. Nekad sam znal prek zime šalicu kuhanog vina popit, sad i to više ne kako nema zime.
Ne brišeš post kompletan, nego brišeš samo ono što si napisao!Da se nadovezem ,evo preglup sam 🐑neznam obrisat postavljeni post,bitte savjet.
Kupljenec, još malo pa bude HR policija molila vozače: ljubazno vas molimo dok vidite crveno svjetlo na semaforu stanite, ali ako vozite bijesnu pilu, ili veliku traktorčinu onda se ne obazirite na to što piše u prometnim propisima, samo pičite... Ko šljivi onga koji ulazi na zeleno s "premalim" ...Evo policja moli da se blato očisti s cesta kaj opadne sa traktora.
Upozorenje vozačima traktora: Očistite blato s kotača
U narednom periodu najavljeno je ljepše vrijeme i time kreću razni poljodjelski radovi, uslijed kojih vrlo često dolazi do nanošenja blata na kolnik, čime se ugrožava sigurnost prometa. - Ovim putem, upozoravamo vozače koji se vozilom sa zemljane ceste, gradilišta i sličnih površina uključuju...evarazdin.hr
Ali se ne spominje da ako te ufate platiš soma kuna (koje bi ti rado platil) i još platiš ophodare koji očiste blato koje si donesel koje baš nisam siguran da bi rado platilMislim da bi ja rađe platil tu kaznu od 1000 kn nego čistil kotače posle oranja po ovome vani,zadnje 650,42 cola a prednje 540,30 cola,nema šanse da ja to čistim kaj god neko rekel.