Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kam mečeš prst tam kam netreba 🤔😄
Bez uvrede molim, farovi su svjetla za osvjetljavanje kolnika, nalaze se s prednje strane vozila.Dosta bude 7x1,5 , u gepeku treba potražiti kuda ide instalacija ili najjednostavnije na zadnjim farovima pronaći žice i tu spojiti . Rikverc svjetlo se ne spaja, inače ide maglenka.
Probaj gledati na to, ovako, iz drugog kuta: on bi htio da pomogne prijatelju u izradi električne instalacije za priključnicu za prikolicu, na Golfu serije 4, a zapravo nema pojma kako bi to naravio i pita "forum". Da li je to pametan način rješavanja problema, ja sam na stanovištu da nije. Da on to zna ne bi postavio pitanje, a šteta bi mogla biti i ozbiljna.
A onda dok prvi put zapališ vatru "skužiš" da si uzalud bacio novac na "sigurnosne matice i feder podloške". Materijal ti vatra bude "destabilizirala" i uništila.Danas malo sitne bravarije poslije posla. 1.5mm lim savijen u slovo U, r.š. 1000x430. Na to pošarafane noge L profil 35x35x4 sa vijcima M6x20 i sigurnosnim maticama i feder podloškama. Onda ušarafljene bočne stranice 80x4 flahom. I onda sa strane ušrafafljeni L profili 20x20x3 kao 3 razine visine za inox rešetku. Nju nisam slikao, treba ju oprati . I na kraju ofarbano sprejem za visoke temperature. Materijal 250 kn, moje ruke...
Čini mi se da se označeni dio ne spominje u specifikaciji. Jel to poprečna veza da se flahovi ne šire?Konačna varijanta
Aaajoj tebe,,, pa ni kod kona iliti susjedki,, nema tih trešnjica za gricnuti,, makar one dvije,,,Ni vidio trešnju. Imam bijelu i crvenu. Mraz "pobrao" sve