• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
1.U subotu bio na TP auta
2.U ponedjeljak sredio Knjižicu vozila
3.U utorak sredio Izvod i matične knjige rođenih (da se vidi da mi je to sin koji mi poklanja auto, a koji sam ja kupio)
4.Nije mogla biti napisana nova Prometna dozvola jer sam imao Policu CO, ali nije bula u njihovom računalu - nisu je mogli "dohvatiti"!
5.Danas konačno sve sređeno!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Vi penzići ionak nemate pametnije osla ;)
Kad već nejdeš u crkvu, obilazi onad institucije :hahah:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Je gospon! Znaš li da na STP rade Policu CO za vozilo oko pola sata, uz svu moguću tehnologiju! :hahah:
Onda kad im skrenem pažnju na to, upute me da ih tužim!:hahah:
Jebe lud zbunjenog!

I još nekaj!
Mi penzići imamo sve manje vremena, a puno posla i stalno povećavamo posao po jedinici vremena

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Priznam da teže uleti, ali kad uleti dulje se skida....
Nekad varioci nisu žnirance na cipelama imali.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
20 kila o_O takve kugle ni robijaši nisu vlekli...
A kad cipelu ispali jer mu šljaka upala mora paziti da brod ne potopi, a kamoli da kog u bilo koji dio tjela pogodi 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam bil par puta, jednom prilikom sam bil "kupac" za jednog Fergusona.... jebiga, skužili su me po govoru.
Janjetinu i odojka nisam nikad jel, a ni čevape, išel sam s ZJ-om :hahah:

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Imamo tu čovjeka u selu koji redovito posjećuje, i trži na onom kraju i izvan sajma. Ode s kamionom s uvrečanim kukuruzom, u kamionu se vrati motocikl, kabina za Rusa i slično... 🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Znači robna razmjena 🤭
Ima dole takvih kolko hočeš a teško je naleteti na nekaj da neko ima a nezna čemu služi i koja je vrijednost robe koju ima.
Naleti se ali sve rjeđe

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh