• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Od danas još jedan više na burzi🍻idemo dalje u nove radne pobjede. Gotovo poglavlje na kamionima,bar se nadam. Sad malo odmorit nakon svega pa kak Dragi Bog da.
Ideš Slavko, nadam se da si im zbrojil kaj ih ide?
Želim ti da čim prije najdeš posel koji se uklapa u tvoje želje i mogučnosti ;)

A usput koristim priliku da te malo bocnem.
Prije samo tri dana si me skoro uvalil na novo radno mjesto 🤭 Šta smo radili danas

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A bumo o tome jenput😉uglovlno kad nejde nejde, a nadam se da bum našel nekaj lakše. Ono još stoji, ko ima volju za fizički posel more delat, ja nemrem zbog kičme nikak. Al nikad se nezna, možda mi se kaj opet okrene u glavi🍻🙂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ako ti nisi mogel podnesti tempo koji si opisal za 10 soma kuna mjesečno onda mislim da ni za mene to nije posel. Uvjeti koje si opisal su fenomenalni za te novce i radno vreme najtaman koje danas kod večine poslodavaca moreš samo poželjeti.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma neeee nisam ja tam delal, to prijatelj traži, pa me pital ak znam koga, ja samo znam kakav je to posel. Probal jesam delat to već dugo ali to je mlađu ekipu.
Navoze, nadogradnje, hladnjače kipere i tome slično prebacivat sa starih na nove kamione. Prepasivat osovine i sve vratit kak je bilo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pas kosti, kolko si ti onda imal plaču pošto si na asfaltu delal bez radnog vremena kad je ovde sve idealno a plača odlična?
Meni taj posel izgleda jako primamljivo i stvarno razmišljam da ga se primim.
Izgleda da su ti kamioni biznis

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Decki,ne bojte se posla menjat,znate kaj vredite,moj zet nakon 2 leti opet promenil za sada zadovoljen,sefu u pretprosloj firmi zao za njega,no sam si je kriv jer moj zet ima muda.Sve dobro kolega kupljenec ak nikaj drugac te potegnem gori meni v AT da ti kicmu naravnamo. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh