• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Čitam nažalost kaj se događa oko točke 2.
Mene cesta pustila, ja sam ti više šumski ;)
Pazi i tam, ima stabala, sajli... ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa smo prihajli nazaj v Hrvašku, in nas dočekal kamion od enega našega forumaša, ki se rifta na godišnji in morje v Dalmacijo ili pak Istrija.
Ampak oče da mu se kamion sporifta da može bez brige na morje, če oče bu kaj napisal ob kamionu ak pa ne bum ja rekel da je Volvo daleko najboljši kamion kaj su ga napravili.

Nek me neko ispravi ak nisam dobro napisal na Slovenskom. 🍻🙂🆗
Kolko sam znal tolko sam ga nadrobil🍻🍻😉
Bitna je volja.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega kupljenec,nemam pojma o kamionima al ti verjem. :censored:
Naime ovdi u AT od sefa prijatelj od nekada familijski privatni prijevoznici samo Volvo ,do pred par let dok je stari gazda zivel vozil se samo u starom Volvijevem onomu snjuskom.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Nazalost nemogu pratit tekmu crko mi TV,pa sam se stoga pomolil za pobjedu,nemam nista protiv Spanjolci ali vazniji smo trenutno mi,no bice bozja volja.

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
Pa smo prihajli nazaj v Hrvašku, in nas dočekal kamion od enega našega forumaša, ki se rifta na godišnji in morje v Dalmacijo ili pak Istrija.
Ampak oče da mu se kamion sporifta da može bez brige na morje, če oče bu kaj napisal ob kamionu ak pa ne bum ja rekel da je Volvo daleko najboljši kamion kaj su ga napravili.

Nek me neko ispravi ak nisam dobro napisal na Slovenskom. 🍻🙂🆗
Kolko sam znal tolko sam ga nadrobil🍻🍻😉
Bitna je volja.

Najbolji je kamion koji se ne kvari. A ako je napravljen u ponedeljak ujutro nek bude zlatni nevrijedni ništa. A ima ih svaki proizvođač.

Od 100 novih kamiona svi proizvođači imaju prosjek oko 3% da se motor razleti do 200 hiljada. A danas svi imaju mane. Jer se kvaliteta izrade i materijala ne može uspoređivati danas i samo prije 10 godina

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Joj dalo bi se o tome, al ja ti govorim o Volvu, koji je stvarno stroj, i najmanje ali najmanje se kvari od svih. Ali normalno i najskuplji je.
Na Mp4 nam se motori već par put zesipali u garanciji.

Evo kod mene sused ne gasi strelu M770

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh