• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Nije baš danas, jučer je :p
Tražio sam nešto ovakvo (zna forumaš Plus)
IMG_20210627_055442.jpg
cijena je 280-420 kuna (Njuškalo 19538754), ali sam završio u varaždinskoj županiji.
Ovo mi je bilo preskupo u Vidovcu (Njuškalo 26275496), dao bih 600 kuna
IMG_20210627_055320.jpg
Onda sam u Novakima a kupio ovo za 700 kuna IMG_20210627_055801.jpg

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Dečki jel znate nekoga da bi delal na kamionima? Znači neki mehaničar i da se malo kuži u bravariju? 8sati se dnevno dela bez subota, gablec vuru vremena a i nekad i više. Prekovremeni nema, pol vure prije završetka posla se slaže alat i radiona se čisti. Strogo se zvaršava u 15h.
Ako znate koga da bi delal u Zagrebu slobodno mi se javite u PP.
Plaća je oko 9ipol soma trenuntna.
Blagdani i praznici se plaćaju extra, al se ne delaju . Sve Se isplaćuje na račun, Božicica i Uskršnjica, prijevoz se plaća u cijelosti, i 200 kuna se dobiva za kavu. To je jedino u kešu.
Kupljenec, pa koliko taj čovjek efektivno dela? 6 sati ili manje? Uvjeti nevjerojatni kao i plaća za to koliko se dela. I za vikend nikad gužve nema? Hmmm.. Plaća je neto 9,5 ili bruto?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dela se kak se dela, 8sati je radno vreme, probelm je kaj got neki dečko dojde čeka prvu plaću i nema ga više, svima teško, kao svi kukaju, posel je takav kakav je.
Vikend se nekad dela al to ova starija ekipa kojoj je bitno da delaju a da nisu doma sa ženama, oni se trgaju ko bu duže na poslu.
Iskremo plaća zvući takva kakva je, al nije ti to baš kak misliš, za fizički posel tipa ovoga to je tak.
Nekad treba ostat duže možda kad su godišnji, ali ak je baš nekaj jako jako hitno.
Možda najgori dio posla je preseljivanje nadogradnji sa jednog na drugi kamion, e tu jajca zgubiš.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
kak najlakše istočit ulje iz korita?
ja sam taman svoje ove godine obnovio, doduše, pol ulja, pol litijeve masti sam stavil nutra i sad bi moral mijenjat osovinu...drma dosta...

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Ja sam ti ono napisal zbog ove paučine🤣🤣🤣 Screenshot_20210627-230548_Samsung Internet.jpg
Brzo si riješil, svaka čast.👍

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ahaa. To se u garaži ulovilo… 😁
Čak sam stigel i 2h na bazen

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi