Bogme pakleno i kod mene.Saharsko vrijeme u VŽ i okolici temperatura preko 36 stupnjeva:
View attachment 38072
A jel su kilometri vračeni?
Ja sam zainteresiran.Dečki jel znate nekoga da bi delal na kamionima? Znači neki mehaničar i da se malo kuži u bravariju? 8sati se dnevno dela bez subota, gablec vuru vremena a i nekad i više. Prekovremeni nema, pol vure prije završetka posla se slaže alat i radiona se čisti. Strogo se zvaršava u 15h.
Ako znate koga da bi delal u Zagrebu slobodno mi se javite u PP.
Plaća je oko 9ipol soma trenuntna.
Blagdani i praznici se plaćaju extra, al se ne delaju . Sve Se isplaćuje na račun, Božicica i Uskršnjica, prijevoz se plaća u cijelosti, i 200 kuna se dobiva za kavu. To je jedino u kešu.
Hahaha, nisu ali budu, idu na nulu.... Moram prije tehničkog zamijeniti vuru, lani me zafrkaval da su mi već par godina isti broj radnih satiA jel su kilometri vračeni?
Jel moraju na kabini biti prava stakla ili moze proc plexi?Hahaha, nisu ali budu, idu na nulu.... Moram prije tehničkog zamijeniti vuru, lani me zafrkaval da su mi već par godina isti broj radnih sati
A službeni telefon? ili wifi šifra, bez toga ništaDečki jel znate nekoga da bi delal na kamionima? Znači neki mehaničar i da se malo kuži u bravariju? 8sati se dnevno dela bez subota, gablec vuru vremena a i nekad i više. Prekovremeni nema, pol vure prije završetka posla se slaže alat i radiona se čisti. Strogo se zvaršava u 15h.
Ako znate koga da bi delal u Zagrebu slobodno mi se javite u PP.
Plaća je oko 9ipol soma trenuntna.
Blagdani i praznici se plaćaju extra, al se ne delaju . Sve Se isplaćuje na račun, Božicica i Uskršnjica, prijevoz se plaća u cijelosti, i 200 kuna se dobiva za kavu. To je jedino u kešu.