• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Drugi put si zdoma zemite u košari ili cekuru nekaj za jesti 🙂🤭
Došli smo svaki s svojim vozilom i otišli svak na svoju stranu.... prvo do prve pekare a poslje :unsure:
Mi kad dojdemo na pijacu uvijek račun dijelimo s brojem ljudi za stolom da niko nije oštećen 🤭
Ili jo Švabe, svako plati svoje :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ovo je već za temu-vjerovali ili ne. Idem danas na registraciju s prikolicom koju sam kupio u 9 mjesecu prošle godine,bila uredno regana i nije bilo nikakvih problema kod prenosa. Dođem u ono osiguranje staro Hrvatskog naziva i ne mogu napraviti policu. Prvo sistem traži koliko ima Kw, dođe kolegica ,zove se podrška itd. Nakon točno sat i dvije minute odustajemo i idem u drugu zgradu u ono Slovensko osiguranje. Podatke prihvaća ali internet ne radi baš. Nakon pola sata resetiramo ruter i ponovno pokrene računalo,i gle čuda ispiše police. U krugu STP-a proveo od 15:55 do 18:12 sati.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
A tek da vidiš kako je to dok te pita: koliko pogonski elektromotor ima zapreminu, u kubičnim centimetrima...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Sad stvarno vjerujem da samo ljudska glupost i svemir nemaju granica. I da se nadovežem ako prikolicom napravite udes ne skida se bonus od prikolice već od vozila za kojeg je kopčana. To osiguranje vrijedi samo u slučaju ako se prikolica "odkopčala" i nekog udarila. Barem je meni tako objašnjeno. Ovdje stvarno hebe lud zbunjenog.

Posljednje uređivanje:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Prikolica je priključne krutom vezom, smatra se da ide kuda je vozi kamion odnosno tegljač ili neko drugo vozilo namijenjeno za vuču. Postoje dva stanovišta, jedan kada je ona uzrok nezgode i drugi kada je oštećena ( nije uzrok) u nezgodi.
Ovo je već za temu-vjerovali ili ne. Idem danas na registraciju s prikolicom koju sam kupio u 9 mjesecu prošle godine,bila uredno regana i nije bilo nikakvih problema kod prenosa. Dođem u ono osiguranje staro Hrvatskog naziva i ne mogu napraviti policu. Prvo sistem traži koliko ima Kw, dođe kolegica ,zove se podrška itd. Nakon točno sat i dvije minute odustajemo i idem u drugu zgradu u ono Slovensko osiguranje. Podatke prihvaća ali internet ne radi baš. Nakon pola sata resetiramo ruter i ponovno pokrene računalo,i gle čuda ispiše police. U krugu STP-a proveo od 15:55 do 18:12 sati.
Gledaj pojavio se problem jer radnica koja je radila nepoznaje dovoljno svoj posao i aplikaciju u kojoj radi, pa nije znala u koju kategoriju i podkategoriju da svrsta prikolicu i zato joj je sistem tražio podatke koji su nepotrebni kao recimo snaga. Naravno sistem je podešen tako kad se nešto unese da se nemože lako brisati i ona nije mogla ili nije znala da otkloni grešku, koju je u početku unijela. Poslovi kod rada sa dokumenatima, registracijim vozila , registracijom oružje, unosom novčanih kazni odgovorni i nedozvoljavaju pravljenje greške sulučajne ili namjerne te najčešće ako nešto nije uredno blokiraju sistem, takođe nedozvoljavaju drugim licima koja imaju mogućnost praćenja dokumenata da bilo šta mijenjaju. Da nema toga svako bi svašta radio, a lični podatci su mnogima institucijama dostupni.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prikolica je priključne krutom vezom, smatra se da ide kuda je vozi kamion odnosno tegljač ili neko drugo vozilo namijenjeno za vuču. Postoje dva stanovišta, jedan kada je ona uzrok nezgode i drugi kada je oštećena ( nije uzrok) u nezgodi.

Gledaj pojavio se problem jer radnica koja je radila nepoznaje dovoljno svoj posao i aplikaciju u kojoj radi, pa nije znala u koju kategoriju i podkategoriju da svrsta prikolicu i zato joj je sistem tražio podatke koji su nepotrebni kao recimo snaga. Naravno sistem je podešen tako kad se nešto unese da se nemože lako brisati i ona nije mogla ili nije znala da otkloni grešku, koju je u početku unijela. Poslovi kod rada sa dokumenatima, registracijim vozila , registracijom oružje, unosom novčanih kazni odgovorni i nedozvoljavaju pravljenje greške sulučajne ili namjerne te najčešće ako nešto nije uredno blokiraju sistem, takođe nedozvoljavaju drugim licima koja imaju mogućnost praćenja dokumenata da bilo šta mijenjaju. Da nema toga svako bi svašta radio, a lični podatci su mnogima institucijama dostupni.
Pa valjda postoje onda i neki kriteriji za zapošljavanje,seminari, pa nemam ja jedini valjda u cijeloj županiji traktorsku prikolicu?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Teško je to,pazi da kaj ne zahebeš😉

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je znam, ali evo auti me nisu nikad zanimali u tom smislu, ja volim kovačiju, tj teretni program. Ovo je sve nepristupačno, još mi se i sused penzić najavil sa golfom 3 da mu nekaj cvili kad volan mota, ak bi mu pogledat to, reko da samo pogledat i mogu.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Mislim da tome fali Atf-a

Posljednje uređivanje od moderatora:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019