• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki jel zna neko kak je sa traktorom i kolima za prelazak prek granice? Dal se smije ili ne? Išel bi u Sloveniju. Ili pak moram sa registriranom prikolicom?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Naj bolje ti je da probaš,pa javi dojmove kaj budemo i mi znali;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dečki jel zna neko kak je sa traktorom i kolima za prelazak prek granice? Dal se smije ili ne? Išel bi u Sloveniju. Ili pak moram sa registriranom prikolicom?
Ja mislim da ju nesmeš vleči, ali kad bi ju gural garant te niko nist nebi pital jer u zakonu nema podataka za gurano vozilo ;)

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
O da je barem kod mene mokro "katastrofa", malo je po noći poškropilo nemre se reć al daleko je to od kolko bi trebalo..😐

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Je li to daruvarsko iz peveca? super pivo. puno bolje od ožujke i pana(dva vrlo vodenasta bezukuzsna piva) u rangu sa karlovačkom.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Da, iz Peveca. Koliko košta sasvim je dobro 🤣. Nevidim ja tu neke velike razlike između ovog i žuje, pana i tak. Kad mi paše popijem, kad ne paše da teče pored mene.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da, iz Peveca. Koliko košta sasvim je dobro 🤣. Nevidim ja tu neke velike razlike između ovog i žuje, pana i tak. Kad mi paše popijem, kad ne paše da teče pored mene.
Neki dan sam baš negde čital da je ta piva među boljima od naših, al ta iz Peveca baš.
Vele da je bolja od ovih žuje, karlovačko, pan.
Viš kak tebi ide vrijeme na ruku, htel si kišu i evo je, sad moreš vaditi stupe
Je ide baš imam sreće, još ak ih utopim kak je rekel čovek da bu došel u petak po njih niko sretniji od mene 🙂🍺
A sad na gablecu baš 🍻🙂
IMG_20210705_101830.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh