A gume buš pumpal kad vidiš kolki teret bu na njima?Na utovaru👌🍻😉pa nebum ja valjda nametal, ja samo zakopčim i vozim🍺
To je dodatni rad, koji se posebno plaćaA gume buš pumpal kad vidiš kolki teret bu na njima?
Pa idem n auto put u Vž, U ponedjeljak ujutro.@cloos kojim putem ideš na more?
Ti si uvjek gladan? 😄 Pa ako dojdem k vam na odmor, bilo bi ljepo, da me castite vasim specijalitetama... 😋Buš imal kakvog špeka, kobase i šunke? 😇
Tak je, gosti kad su na mom terenu red je da ih ja počastim.Pa ako dojdem k vam na odmor, bilo bi ljepo, da me castite vasim specijalitetama... 😋
Najbolje ti je sve svoje uzeti od doma, a kod nas ni euro ne potrošiti, naši te ogule do kože. Zato sve svoje uzmi od doma, a kaj se tiče ja te mogu ugostiti i počastiti kak spada, samo se čuvaj dole restorana i svega kaj ti nude, niš ne kupuj. 😉Naši na moru da mogu i zrak bi naplatili.Ti si uvjek gladan? 😄 Pa ako dojdem k vam na odmor, bilo bi ljepo, da me castite vasim specijalitetama... 😋
Samo se ti javi, nebuš kod mene ostal ni gladan ni žeđan, al ne volim kad naši pljačkaju turiste.@Kupljenec, jako si ti opasan do svojih ljudi.. 🙆 nesto malo cemo uzeti doma, a ostalo kupiti kod vas. Pa svejedno je ako kupim ovdje, kod nas ili kod vas. Jedino vise tereta moram voziti, kad sve kupim kod nas. Pa mogli bi se vidjeti, kad idemo kuci... Ak bus kaj narezal... 😉
Da a svi mi smo bedasti kaj celu godinu delamo. 🍻A oni bi samo 2mjeseca.Pa i ljudi na moru moraju od nečega živjeti,, a sezona kratko traje.
Moru ostalih 9 mjeseci delati, poput svih ostalih...Pa i ljudi na moru moraju od nečega živjeti,, a sezona kratko traje.
Hvala 👍 ljepo to od tebe.Meni žal ljudi, zato ih bolje upozoriti na prevare.
Pa ne treba mi pol odojka.. 🤦 vec kakav sendvic i sok bu dovoljno.Meni ostalo još pol odojka pa mogu ti speći kad se vraćaš doma da nebuš gladan. 😉
Ovu se potpuno slazem. Ali tamo je drukciji zivot. Nema toliko industrije i zanata...Da a svi mi smo bedasti kaj celu godinu delamo. 🍻A oni bi samo 2mjeseca.
Da bar i mi tak moremo.