• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
@MUHA kaj ideš i ti na more kaj buš dečke počastil sa pijačom?
Da sam dole rundu bi okrenul pa makar umro od jada, ali nisam.
Plan je da se zaletim kroz koji tjedan.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma joj lako za gume, malo prije ih zval da vidim jesu natovarli, nisu još jer imaju nekakve konstrukcije kaj režeju sa flexericom, profile neke, pa to sve preveliko, gajbe od zajcov, reko pa nebumo krenuli do 5 popodne, je nemreju brzo to napraviti.
Imali su lepog vremena da su sve pripremili prije, danas bi samo natovarili, a ovak ja čekam napet ko puška. Ali kak sam ja imel za videt ima tam robe više od 2 tone kak je bilo dogovoreno.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
On i ja imamo geldtašne od krtove kože...moral bu kolega @cloos platiti rundu...ipak on zarađuje € :ROFLMAO:
Pa decki, samo dolazite. Imao bom i naseg vina... Kolko vidim, nece biti nekog piknika za forumase... Pa da se ovako upoznajemo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Pa ako dojdem k vam na odmor, bilo bi ljepo, da me castite vasim specijalitetama... 😋
Tak je, gosti kad su na mom terenu red je da ih ja počastim.
Ako nemam ja bum radije rekel da me nema doma, ili da nemam vremena ili bum zmislil 100 razloga da se ne sramotim (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ti si uvjek gladan? 😄 Pa ako dojdem k vam na odmor, bilo bi ljepo, da me castite vasim specijalitetama... 😋
Najbolje ti je sve svoje uzeti od doma, a kod nas ni euro ne potrošiti, naši te ogule do kože. Zato sve svoje uzmi od doma, a kaj se tiče ja te mogu ugostiti i počastiti kak spada, samo se čuvaj dole restorana i svega kaj ti nude, niš ne kupuj. 😉Naši na moru da mogu i zrak bi naplatili.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
@Kupljenec, jako si ti opasan do svojih ljudi.. 🙆 nesto malo cemo uzeti doma, a ostalo kupiti kod vas. Pa svejedno je ako kupim ovdje, kod nas ili kod vas. Jedino vise tereta moram voziti, kad sve kupim kod nas. Pa mogli bi se vidjeti, kad idemo kuci... Ak bus kaj narezal... 😉

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Pa i ljudi na moru moraju od nečega živjeti,, a sezona kratko traje.

• Haha
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Kupljenec, jako si ti opasan do svojih ljudi.. 🙆 nesto malo cemo uzeti doma, a ostalo kupiti kod vas. Pa svejedno je ako kupim ovdje, kod nas ili kod vas. Jedino vise tereta moram voziti, kad sve kupim kod nas. Pa mogli bi se vidjeti, kad idemo kuci... Ak bus kaj narezal... 😉
Samo se ti javi, nebuš kod mene ostal ni gladan ni žeđan, al ne volim kad naši pljačkaju turiste.
Meni žal ljudi, zato ih bolje upozoriti na prevare.
Meni ostalo još pol odojka pa mogu ti speći kad se vraćaš doma da nebuš gladan. 😉
Pa i ljudi na moru moraju od nečega živjeti,, a sezona kratko traje.
Da a svi mi smo bedasti kaj celu godinu delamo. 🍻A oni bi samo 2mjeseca.
Da bar i mi tak moremo.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Meni žal ljudi, zato ih bolje upozoriti na prevare.
Hvala 👍 ljepo to od tebe.

Meni ostalo još pol odojka pa mogu ti speći kad se vraćaš doma da nebuš gladan. 😉
Pa ne treba mi pol odojka.. 🤦 vec kakav sendvic i sok bu dovoljno.
Da a svi mi smo bedasti kaj celu godinu delamo. 🍻A oni bi samo 2mjeseca.
Da bar i mi tak moremo.
Ovu se potpuno slazem. Ali tamo je drukciji zivot. Nema toliko industrije i zanata...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nisu svi dolje takvi, nemomo se zavaravati. Nekima je turizam nadopuna uz posel, a nekima život i stalno ulažu u to.
Uvijek gledamo one loše primjere, koji se bahate a delaju dva mjeseca...ali zato uvijek tam negdje u zimi bude malo rabljenih auta za prodati (kad im ponestane para...) :ROFLMAO:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh