• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Budimo fer prema svima. Moji su biciklirali ovim prelijepim krajevima jako puno. Zet jučer 100 km, kćerka 50 km. Ne mogu se nadiviti kako je zaleđe obrađeno, kakvi su plastenici, divni vinogradi, kako ljudi rade i navodnjavaju itd. Družimo se ovdje s mnogima, ljudi imaju svoje OPG - e poslovanje, nema ovdje lijenih. Koliko bi nas oblikovalo kamen i zidalo zid oko odmarališta na 32 stupnja? Što ih više upoznajem to ih više poštujem

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Malo dalje, novo izgrađena u Dragama, novo baš novo, još nije gotovo.
Pa budemo uskoro susjedi,ja dolazim u Biograd
Dojdem na odmor naslednji tjedan u Biograd... 👍
I ja dolazim za 5 dana ;)
Javi se, ja budem valjda blizu na poslu, pa se možda i vidimo 🤝
Kaj buš rundu platio :unsure: ;) :hahah:
Ne mogu se nadiviti kako je zaleđe obrađeno, kakvi su plastenici, divni vinogradi, kako ljudi rade i navodnjavaju itd.
Pa ne bi baš rekao da je sve tako obrađeno,lani sam malo biciklirao po poljima oko Vranskog jez.,ima dosta zapuštenih polja

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Niš danas od transporta, tek ujutro.
Jer još nisu gotovi sa utovarom, ali kak sam skužil debelo iznad 2 tone ima robe na kolima, e tam da mislim da nekog ibera moraju dati svakak.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Mladi ostaju tu još najmanje mjesec dana, ali ja i supruga za koji dan idemo doma. Mora na godišnji i mlađa kćerka, zet i unuke, oni su sada doma glavni za našu "živinu" i sve oko kuće. A i sin i snaha ovih dana useljavaju u novokupljeni stan pa im želimo još oko toga pomoči. I gorice nas čekaju. Supruzi bude istekao godišnji odmor...
To znači da mene jedno vrijeme ne bude ovdje dolje, ali budemo se mi ponovo vratili valjda iza Velike Gospe.
Rado bi da se jednom ovdje negdje sretnemo i popijemo vino, pivo, kavu bilo što... Tko zna što vrijeme donosi.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ako će biti kvorum ja i kolega vimi možemo nešto organizirati, jer taman iza 10.08,nam posao se smanjuje.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Stizem uskoro u dolinu Neretve,tocnije Raba-Kremena a zadnji put bio za uskrs i 2.4.petak se osvjezio u moru. :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,481
Ja bi trebal biti u Karinu tijekom idućeg tjedna i koji dan u tjednu nakon njega...i to je valjda to za ovu godinu...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh