• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Ma bilo bi već dosta da ima prvo i zadnje staklo amortizere pa da si možeš otvoriti i to je puno bolje nego ništa, al eto, nažalost je tak kak je. Recimo ja ovako napravim na TORPEDU i puno je lakše probaviti vrućinu, samo da malo uđe daška vjetra. Da imam skroz zatvoreno sve sad po ovim vručinama neznam kak bi čovjek to izdržal.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Kupljenca ne računam, on raketicu ima tak da ju ima i da nejde po selu moliti se....

Ali, od kad pratim forum pratim kolegu Ivana s njegovom raketom i poslove koje radi i kak se muči.
Morem reči samo još jednom svaka čast. Taj dečko je zaslužil da mu država isplačuje poticaje puta 3 i naftu da mu đabe daju.
Po mojem je stvarno zaslužil svaku dobivenu kunu a ovo bi mu nagrada trebala biti.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Svaka čast kolegi Ivanu, al kod mene bi to bilo praktički nemoguće delati s takvim traktorom. Ja sam do sad radil sa 7245 i Torpedom 4806 i to je muka. Zemlje su puno teže. Nekad su ljudi sve orali sa takvim traktorima a danas oni koji imaju takve traktore niti ne pokušavaju više orati ili priremati zemlju za sjetvu. Osim toga klima se promjenila a to utječe i na strukturu tla, kombajni su teži pa nabiju zemlju…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Na kaj su ljudi došli da i kokoši su počeli krasti 😥

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ne znam kolika je to udaljenost, Kupljenec. U žetvi recimo za 10-15km u jednom smjeru s max 15tak tona netto tereta uzmem 300 kn. Koliko je to vremena, iskreno nisam zagledal, a i relativan je pojam jer zna biti čekanja.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh