Kak nemaju, klima se cijeliMa nema do rakete, evo to im je jedini minus kaj nemaju klimu. Ali traktor za sve poslove 🍻🍺🍺😉ja se danas vozil sa otprtim vratima, inače bi zgorel nutra. 😎
Na kaj su ljudi došli da i kokoši su počeli krasti 😥
GREDICE: Netko tijekom noći 41-godišnjaku iz kokošinjca ukrao nekoliko komada peradi
U Gredicama je u noći s nedjelje na ponedjeljak nepoznati počinitelj ukrao više domaćih pernatih životinja iz gospodarskog objekta, čime je 41-godišnjaka oštetio za više stotina kuna. U obiteljskoj kući u Vinipotoku pak je u razdoblju od petka do ponedjeljka nepoznati počinitelj iz novčanika...www.zagorje-international.hr
Jedan dio njih, kak su ih tamburali ove, kroz priču se saznalo da su drugi u isto vrijeme uredovali, ali nisu bili povezani... Od onda je mir#ZGseljak
dali su našli lopove?
Malo si se preračunal. Znam da bi štel da ta raketa more povlači svega i svačega ali 🤣. Proljetos je kod mene bila cijena 1.40 pa si računaj koliko si povlekel raketom. Starci su divanili,.kod susjeda je sve bolje, veče, ljepše 🤣.dobili su 3025kuna.
Ovo su dobili za železo samo, plus kaj su imali 2 bubnja od veš mašine pipa starih, kaj su isto dobili dobro za mesing, plus neke bakrene cevi.Malo si se preračunal. Znam da bi štel da ta raketa more povlači svega i svačega ali 🤣. Proljetos je kod mene bila cijena 1.40 pa si računaj koliko si povlekel raketom. Starci su divanili,.kod susjeda je sve bolje, veče, ljepše 🤣.
Ja ti volim retro štih, old school 🤭Meni i dalje nije jasno kak to da u 2021. godini neko se vozi po cesti z takvim kolima..
Pa čist uredne kikinde, ludbrežanke, našičanke se dadu jeftinu kupit. Da ne govorim o moderniziranim gumenjakima.. Za 500 kn ga kupiš, imaš i gume kak treba, i sanduk z stranicama, a moreš i nastavke deti. I ono najvažnije signalizacija!!
Bez zamere @Kupljenec il bilo ko drugi. Al eto to mi nije jasno
Pa nemre bit ista, gnoj ostaje na njive, a za ovo peneze dobe 🤭pa da si i zlato vozil, tarifa bi morala biti ista ko i za gnoj... 🤭
Da je po zakonu obavezna bi ju imal, rekla mi policija samo trokut. Ak složim kola bum i svetla del.Signalizacija bi morala biti bez obzira šta se vozi. Zbog sebe i drugih. Vozim i ja kombajn bez signalizacije ali imam pratnju dok sam na cesti. Struja čeka u garaži ugradnju.
Zet mi ima kamione i cijena ovisi od relacije ali mislim da većinom naplaćuje 5 lipa po kili. Žito i kukuruz. Za ostalo neznam.
Drugo je prikolica, ovo je zaprežno vozilo i po zakonu ne obuhvaća signalizaciju. Imam trokut na sfori, kaj nisi videl?Al sejano.. A i kak veliš da signalizacija ne treba? Kaj ov iza tebe zna kam buš skrenul? Il da si prikočil?
Je bez ispravne signalizacije nit ne vozim prikolicu, pogotovo ne nekam dalje il nedaj bože za nekoga drugoga 👍
Nisam videl nigdi trokut? Kakav si del? 🤔