• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pa kaj ti nisi nigdar ču za pojam kokošar?
(danas je to naziv za političare)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovo je oko 20 km u jednom smjeru.
Ali ovo je specijalni tj specifični transport.
Ja polako za vuru vremena dojdem,i srerno stignem.
@ZJ ma znam, ali kokoši krast.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Ma nema do rakete, evo to im je jedini minus kaj nemaju klimu. Ali traktor za sve poslove 🍻🍺🍺😉ja se danas vozil sa otprtim vratima, inače bi zgorel nutra. 😎
Kak nemaju, klima se cijeli

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Na kaj su ljudi došli da i kokoši su počeli krasti 😥

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Kod mene je par godina bilo aktualno da su po noći klali u štalama i krali friško meso

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
#kupljenac
gore sam loše napisao sve je pobjeglo u hyperlink. sada nemogu ispraviti. Ti ko da si danas doselio. kod mene nedavno brazilci pokrali 13 telića našla ih policija (samo zato jer je gazda stavil kamere) i 0 dana zatvora (kajtazi im je kum). svaka 2-3 godine nestanu nakome kokoši. krumpiri i kukuruz voče redovito do 1000 kn. malo dalje nekom čoveku ukrali suvo meso .
#ZGseljak
dali su našli lopove?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
#ZGseljak
dali su našli lopove?
Jedan dio njih, kak su ih tamburali ove, kroz priču se saznalo da su drugi u isto vrijeme uredovali, ali nisu bili povezani... Od onda je mir

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
dobili su 3025kuna.
Malo si se preračunal. Znam da bi štel da ta raketa more povlači svega i svačega ali 🤣. Proljetos je kod mene bila cijena 1.40 pa si računaj koliko si povlekel raketom. Starci su divanili,.kod susjeda je sve bolje, veče, ljepše 🤣.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Meni i dalje nije jasno kak to da u 2021. godini neko se vozi po cesti z takvim kolima..
Pa čist uredne kikinde, ludbrežanke, našičanke se dadu jeftinu kupit. Da ne govorim o moderniziranim gumenjakima.. Za 500 kn ga kupiš, imaš i gume kak treba, i sanduk z stranicama, a moreš i nastavke deti. I ono najvažnije signalizacija!!

Bez zamere @Kupljenec il bilo ko drugi. Al eto to mi nije jasno

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Malo si se preračunal. Znam da bi štel da ta raketa more povlači svega i svačega ali 🤣. Proljetos je kod mene bila cijena 1.40 pa si računaj koliko si povlekel raketom. Starci su divanili,.kod susjeda je sve bolje, veče, ljepše 🤣.
Ovo su dobili za železo samo, plus kaj su imali 2 bubnja od veš mašine pipa starih, kaj su isto dobili dobro za mesing, plus neke bakrene cevi.
Samo ispada da sam ja slabo zaslužil.
Meni i dalje nije jasno kak to da u 2021. godini neko se vozi po cesti z takvim kolima..
Pa čist uredne kikinde, ludbrežanke, našičanke se dadu jeftinu kupit. Da ne govorim o moderniziranim gumenjakima.. Za 500 kn ga kupiš, imaš i gume kak treba, i sanduk z stranicama, a moreš i nastavke deti. I ono najvažnije signalizacija!!

Bez zamere @Kupljenec il bilo ko drugi. Al eto to mi nije jasno
Ja ti volim retro štih, old school 🤭
Ja bi vozil i kola sa drvenim kotačima da imam.
Da je signalizacija potrebna na kolima imal bi ju, ovak denem trokut i uživam u vožnji i zvuku rakete. 😎🚀🚀🚀🍻🍺

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Signalizacija bi morala biti bez obzira šta se vozi. Zbog sebe i drugih. Vozim i ja kombajn bez signalizacije ali imam pratnju dok sam na cesti. Struja čeka u garaži ugradnju.
Zet mi ima kamione i cijena ovisi od relacije ali mislim da većinom naplaćuje 5 lipa po kili. Žito i kukuruz. Za ostalo neznam.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Al sejano.. A i kak veliš da signalizacija ne treba? Kaj ov iza tebe zna kam buš skrenul? Il da si prikočil?
Je bez ispravne signalizacije nit ne vozim prikolicu, pogotovo ne nekam dalje il nedaj bože za nekoga drugoga 👍
Nisam videl nigdi trokut? Kakav si del? 🤔

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
pa da si i zlato vozil, tarifa bi morala biti ista ko i za gnoj... 🤭
Pa nemre bit ista, gnoj ostaje na njive, a za ovo peneze dobe 🤭
Signalizacija bi morala biti bez obzira šta se vozi. Zbog sebe i drugih. Vozim i ja kombajn bez signalizacije ali imam pratnju dok sam na cesti. Struja čeka u garaži ugradnju.
Zet mi ima kamione i cijena ovisi od relacije ali mislim da većinom naplaćuje 5 lipa po kili. Žito i kukuruz. Za ostalo neznam.
Da je po zakonu obavezna bi ju imal, rekla mi policija samo trokut. Ak složim kola bum i svetla del.
Ja sam sad naplatil od oka, mislim da sam popušil, jer su lepe peneze zgrnuli.
Al sejano.. A i kak veliš da signalizacija ne treba? Kaj ov iza tebe zna kam buš skrenul? Il da si prikočil?
Je bez ispravne signalizacije nit ne vozim prikolicu, pogotovo ne nekam dalje il nedaj bože za nekoga drugoga 👍
Nisam videl nigdi trokut? Kakav si del? 🤔
Drugo je prikolica, ovo je zaprežno vozilo i po zakonu ne obuhvaća signalizaciju. Imam trokut na sfori, kaj nisi videl?

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Danas mi gospon policajac napiše kaznu za telefoniranje u vožnji (traktorom), ja mobitel ni taknuo nisam. I to može potvrdit popis poziva. Kakva su moja prava tu što se tiče žalbi?

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Popis poziva ne znam koliko ti znači jer su danas svi na mobitelima a najmanje su u pitanju pozivi. Al samo se žali obavezno.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh