• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Danas mi gospon policajac napiše kaznu za telefoniranje u vožnji (traktorom), ja mobitel ni taknuo nisam. I to može potvrdit popis poziva. Kakva su moja prava tu što se tiče žalbi?
Bojim se da je pred tobom duga borba za dokazivanje tvoje tvrdnje.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Gospon tvrdi da sam telefonirao (a u kazni je napisao koristio telefon).

I on je u pravu i mozes ga j....t

Ne znam jel se moze sta tu poduzeti ili mi ne gine platit?
editt. a sto s recimo popis poziva iz t - coma ?

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Ako mislis na iznos, 1000...500 u tri dana. Nije problem platit, vec je nedopustivo da neki nadrkani majmun misli da moze kako hoce.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A gle, mene kola služiju kolko mi trebaju, za 2x godišnje kaj si nekaj prepeljam meni bolje neteba, imam svoje nikoga ne prosim i meni dobro.
Pa ja sam išel u Samobor, u Zagreb, Zaprešić, Zabok, nikad me nikam nije bilo strah iti.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ako mislis na iznos, 1000...500 u tri dana. Nije problem platit, vec je nedopustivo da neki nadrkani majmun misli da moze kako hoce.
Ma jasno, no je li vrijedno živaca.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Upravo to kolega., ne znam jel vrijedno...ali danas mene, sutra tebe, preksutra nekog, tak bezveze, sigurnost i povjerenje nas MUP

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Ma jasno, no je li vrijedno živaca.
Možda nije ali taj te bude opet zaustavio i opet ti isto napravio, susjedu, prijatelju. Najvjerovatnije si potpisao neki zapisnik ili nešta. Sa tim si jednom dijelom priznao ono šta ti je natrpao na leđa. Sad treba imati živaca i strpljenja i imati malo sreće da dokažeš da si u pravu. Ili čekaj drugu priliku pa zajebi ti njega. Danas svi sve snimaju 😉

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
A jebes budalu, poceo se on pjenit kao sta ja umisljam, da lazem ovo ono
jadna ta nasa policija 😁

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja od jutra u pogonu sa raketom i kolima, išel na pilanu da mi zemeju mjeru za deske za nove stranice i pod.
Pa sad čekam ponudu 😇
Kak mi se čini da sam najjači poljoprivrednik u okolici, pa ja sam nom stop na cesti sa raketom, stalno nekam idem, nekaj vozim. 🤭
Ovi svi kaj imaju kakti bolje traktore niš ne delaju, ili pa šerafiju nom stop, a ja sam dan i noć u pogunu, i onda nek mi neko veli da nisam profi poljoprivrednik 😇🤭🍻🍺

Pa stal po kavu🆗🚀🤭😉

Kava se vozi ko da je u avionu🚀😉

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Ima toga podosta u lijepoj našoj. Kod nas da ne pričam, posebno kad spajaju jedan novi i stari sloj asfalta, tu ima svega, šahtovi isto tak, sa strane, po sredini, svugdje samo ne gdje bi trebali biti, još ak je poravnat sa slojem od asfalta je super, ali najčešće to viri iznad, tako da imamo kojekakvih rješenja. :LOL:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh