Bojim se da je pred tobom duga borba za dokazivanje tvoje tvrdnje.Danas mi gospon policajac napiše kaznu za telefoniranje u vožnji (traktorom), ja mobitel ni taknuo nisam. I to može potvrdit popis poziva. Kakva su moja prava tu što se tiče žalbi?
Bojim se da je pred tobom duga borba za dokazivanje tvoje tvrdnje.Danas mi gospon policajac napiše kaznu za telefoniranje u vožnji (traktorom), ja mobitel ni taknuo nisam. I to može potvrdit popis poziva. Kakva su moja prava tu što se tiče žalbi?
Ja sam mislil da je to palo z hrpe pa se slučajno zakačilo 🤣Ima trokut, dole na svori
Ma jasno, no je li vrijedno živaca.Ako mislis na iznos, 1000...500 u tri dana. Nije problem platit, vec je nedopustivo da neki nadrkani majmun misli da moze kako hoce.
Da iskren budem,,, meni je ovo ličilo da sve ide na vagu,,,
Možda nije ali taj te bude opet zaustavio i opet ti isto napravio, susjedu, prijatelju. Najvjerovatnije si potpisao neki zapisnik ili nešta. Sa tim si jednom dijelom priznao ono šta ti je natrpao na leđa. Sad treba imati živaca i strpljenja i imati malo sreće da dokažeš da si u pravu. Ili čekaj drugu priliku pa zajebi ti njega. Danas svi sve snimaju 😉Ma jasno, no je li vrijedno živaca.