• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki tak je kak je, bilo je dosta nesuglasica oko plaćanja, rekel sam ja ak imaju koga drugoga nek vozi. Meni nije sila bila iti, al da su zeli kamion bilo bi puno skuplje, dogovor je bil 300 kuna ako ima krame 2 tone, ali krame je bilo više od 3 tone i normalno da sam rekel da bu i više koštalo, kaj su onda nos okretali, em je problem kaj imam veliki jarek, znam da do 2 tone me nebu tam potiralo nikak jer sam već par put imal takvu težinu i nije bilo problema.
E ali sad je bil strah neki lagani, i gume su bile napumpane za 2 tone kak su rekli da bude tereta. Ali išlo je polako nekak sa strahom, druga brza i malo noga na kočnici i išlo je.
Zbilja je veliki jarek, a vrag nikad ne spi.
I obavil današnji transport kak Bog Zapoveda, vuru vremena tam, 20 min isrovar i vuricu doma, stim da sam stal na kavu i u dučan.
I naplatil 500 kuna, opet niš opet sam zabadav vozil, ali raketi se to lepo vidi. 🍻🍺😎
I kaje najbitnije još imam sad par upita od suseda njihovih ak bi i njima otpeljal, evo posel se otpira za raketu, nebi ju dal za niš na svetu.
Puno djelova je bilo od Ursusa kaj su hitili.

5 jezerač od rakete🚀🚀🚀🚀😉👌👍🙂👇👇👇👇👇👇

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,915
Dečki tak je kak je, bilo je dosta nesuglasica oko plaćanja, rekel sam ja ak imaju koga drugoga nek vozi. Meni nije sila bila iti, al da su zeli kamion bilo bi puno skuplje, dogovor je bil 300 kuna ako ima krame 2 tone, ali krame je bilo više od 3 tone i normalno da sam rekel da bu i više koštalo, kaj su onda nos okretali, em je problem kaj imam veliki jarek, znam da do 2 tone me nebu tam potiralo nikak jer sam već par put imal takvu težinu i nije bilo problema.
E ali sad je bil strah neki lagani, i gume su bile napumpane za 2 tone kak su rekli da bude tereta. Ali išlo je polako nekak sa strahom, druga brza i malo noga na kočnici i išlo je.
Zbilja je veliki jarek, a vrag nikad ne spi.
I obavil današnji transport kak Bog Zapoveda, vuru vremena tam, 20 min isrovar i vuricu doma, stim da sam stal na kavu i u dučan.
I naplatil 500 kuna, opet niš opet sam zabadav vozil, ali raketi se to lepo vidi. 🍻🍺😎
I kaje najbitnije još imam sad par upita od suseda njihovih ak bi i njima otpeljal, evo posel se otpira za raketu, nebi ju dal za niš na svetu.
Puno djelova je bilo od Ursusa kaj su hitili.

5 jezerač od rakete🚀🚀🚀🚀😉👌👍🙂👇👇👇👇👇👇

Kaj ni jezerača 1000?

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Šteta, ljudi bacaju ono kaj valja i ono kaj ne valja, a možda bi si mogo netko to iskoristiti.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je to je najžalosnije, al nisam mogel to zeti kad su hitali da su utegi spopucali, još me i frkalo ak buju mi platili opće🙂 jer se nisu držali dogovora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Utege i donju poteznicu bacili na otpad?!?! O moj Bozeeeee
Pa to je od Ursusa 🤭

Je to je najžalosnije, al nisam mogel to zeti kad su hitali da su utegi spopucali, još me i frkalo ak buju mi platili opće🙂 jer se nisu držali dogovora.
Da je bilo djelova od rakete snašel bi se ti pa makar se putem izgubili ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo dečki nije da se falim, ali raketa je za sve namjene, nema toga posla kaj ona ne napravi i obavi🙂
Istina i Bog možda malo duže traje al se napravi, evo još si i za naftu zasluži.
Pada kiša, snijeg ona nema prepreka, zbilja samo postoji puno ljubomorni kaj im žal da oni nemaju takav bezvremenski stroj.
Kak je @MUHA rekel,popravi se za plotom praktički, ali ne ne nema tu popravka, samo toči i vozi, nema kvarova, ovi kaj imaju i plavi dizel njima je i on skup, ja bi im ga po 15 kuna još prodaval, tak ne plaćaju sa svojim novcima, za sve kukaju i jadaju se, a niš sa svojim novcima ne plaćaju. Raketa vozi samo eurodizel ko prava gospođa. 🙂🍺😎🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,000
Upravo to, uopće nebitno koja je marka na kraju krajeva, bitno da služi svrsi i da si napraviš ono kaj je tebi potrebno. Dijelovi nisu skupi i lako se može popraviti, uz malo volje i truda. Čista mehanika, peri i deri.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma nema do rakete, evo to im je jedini minus kaj nemaju klimu. Ali traktor za sve poslove 🍻🍺🍺😉ja se danas vozil sa otprtim vratima, inače bi zgorel nutra. 😎

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Kod nas su vrata s 549 bačena u neki čošak do zime. Ne volim prašinu ni ja al nemre se ni radit dok znoj u oći ide.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh