Dečki tak je kak je, bilo je dosta nesuglasica oko plaćanja, rekel sam ja ak imaju koga drugoga nek vozi. Meni nije sila bila iti, al da su zeli kamion bilo bi puno skuplje, dogovor je bil 300 kuna ako ima krame 2 tone, ali krame je bilo više od 3 tone i normalno da sam rekel da bu i više koštalo, kaj su onda nos okretali, em je problem kaj imam veliki jarek, znam da do 2 tone me nebu tam potiralo nikak jer sam već par put imal takvu težinu i nije bilo problema.
E ali sad je bil strah neki lagani, i gume su bile napumpane za 2 tone kak su rekli da bude tereta. Ali išlo je polako nekak sa strahom, druga brza i malo noga na kočnici i išlo je.
Zbilja je veliki jarek, a vrag nikad ne spi.
I obavil današnji transport kak Bog Zapoveda, vuru vremena tam, 20 min isrovar i vuricu doma, stim da sam stal na kavu i u dučan.
I naplatil 500 kuna, opet niš opet sam zabadav vozil, ali raketi se to lepo vidi. 🍻🍺😎
I kaje najbitnije još imam sad par upita od suseda njihovih ak bi i njima otpeljal, evo posel se otpira za raketu, nebi ju dal za niš na svetu.
Puno djelova je bilo od Ursusa kaj su hitili.
5 jezerač od rakete🚀🚀🚀🚀😉👌👍🙂👇👇👇👇👇👇