• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Znam kako je tim susjedima, imali sličan slučaj prošle godine, svako malo ujutro, popodne i navečer muzika do daske, galama, vrijeđanje, opijanje, stvarno katastrofa, nemaš mira ni minute, po noći ne možeš spavati od galame, a ujutro moraš na posao. Nije za drugo nego da ujutro baciš na njega kantu hladne vode, pa da onda vidimo, makar, šta reći, nekim ljudima nikako da dođe do mozga.

zloocko

Član
Tu od
18 Ruj 2015
Poruka
220
Evo ja sam danas cijeli dan gledao gdje cu na more...da li je tko isao u Sv.Filip i Jakov da kaze sta o tome mjestu ..zanimaju me plaze kakve su?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja ljetoval par godina dole, sve preporuke ali sve.
Plaža je ispod kampa i super je, imaš sve kaj ti treba u mjestu.
Blizu ti je Biograd, Zadar nemožeš pogriješiti nikako.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Bilo gdje je pličak voda bude topla,ali tu obično biva pijesak,pa onda kad ga masa ljudi"zamuti" nije baš dojmljivo. Takva ti je i plaža u Sv. Filip Jakov ispod autokampa. Ako želiš čistu vodu gledaj otoke,i mjesta na kojima nije blizu kopno ili drugi otok, jer tamo je cirkulacija vode veća pa se samim time stvara dojam da je i hladnija.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pogledaj temperature mora na internetu ili txt hrt pa ti bude puno jasnije.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh