Zdravo zivo moji forumasi!
Vec sam prija pisao da cu nabaviti jednu kosnicu.
Evo jucer konacno otisao po pcele,bilo to predvecer i kolega kaze sada brzo kuci i ne se nigdje zaustavljat.
Kazem mu jel ima vremena za jedno pice,moze kaze i odosmo iz vinograda k njemu.
E,ipak smo mi druzeljubivlji ljudi pa nije ostalo samo na jednoj,sjetio se ja u medjuvremenu svojih pcela te smo otisli u auto i dali im malo zraka.
Doso kuci nesto iza deset sati ,par njih je setalo vec izvan kosnice u autu i brze bolje s tom kosnicom u polje(veci vrt).
Danas ujtru se probudim,cujem avion(siguran sam onaj zlikovac pilot,koji se proda za pare)neduga zatim grmljavina,reko spremaju opet nevrijeme.
Nalozio vatru,gore sirce nek se kuva i molitva(zahvala,ipak je razlika),zgrabio neku jaknicu jer je pocela kisica i sa mojim psom te daskom(poklopac) u ruci u polje pokriti pcele.
To je nekih ca.150m od kuce,skinuo natikace i uzivao u mokroj travi,stigo tamo poklopio s 4 cigle te mirno kreno kuci.Upravo sad kad pisem,nema kise vise,namocila kolko je treba,hvala i slava tebi stvoritelju.
Evo opet se cuje neki eroplan jel zlotvor il nije ko ce ga znat....more se pjeni jeebe se meni.
🙋♂️