• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Da, samo onda za nji mora hoditi bremzlufter ili luftbremzer :ROFLMAO: :hahah:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Koče kola ko luda, ferode na sve kotače ima👍🍻
A kaj se rakete tiče to opće nije upitno, potegne ona kad treba🍻👍🍺
Lako se mi zajebavamo al je zbilja tak🤭

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi!
Vec sam prija pisao da cu nabaviti jednu kosnicu.
Evo jucer konacno otisao po pcele,bilo to predvecer i kolega kaze sada brzo kuci i ne se nigdje zaustavljat.
Kazem mu jel ima vremena za jedno pice,moze kaze i odosmo iz vinograda k njemu. :ppozdrav:
E,ipak smo mi druzeljubivlji ljudi pa nije ostalo samo na jednoj,sjetio se ja u medjuvremenu svojih pcela te smo otisli u auto i dali im malo zraka.
Doso kuci nesto iza deset sati ,par njih je setalo vec izvan kosnice u autu i brze bolje s tom kosnicom u polje(veci vrt).
Danas ujtru se probudim,cujem avion(siguran sam onaj zlikovac pilot,koji se proda za pare)neduga zatim grmljavina,reko spremaju opet nevrijeme.
Nalozio vatru,gore sirce nek se kuva i molitva(zahvala,ipak je razlika),zgrabio neku jaknicu jer je pocela kisica i sa mojim psom te daskom(poklopac) u ruci u polje pokriti pcele.
To je nekih ca.150m od kuce,skinuo natikace i uzivao u mokroj travi,stigo tamo poklopio s 4 cigle te mirno kreno kuci.Upravo sad kad pisem,nema kise vise,namocila kolko je treba,hvala i slava tebi stvoritelju.
Evo opet se cuje neki eroplan jel zlotvor il nije ko ce ga znat....more se pjeni jeebe se meni.:unsure:🙋‍♂️

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
U jbt lebac kolko košta taj avion jedan? Plavi taj baš? Ak se to tak kiša naručiva idem po dva, samo ne znam jel na lizing ili pušing...🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh