Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
A primeni se veli meso zmasti 🙂💪👌
Joj kaj to fino.
Joj kaj to fino.
To sam ja del jučer.Dečki kaj ti je život, skidam kapu ovom dečku, svaka čast mu.
U koliko sati ides biciklirat? Mozemo se dobiti gdje na plaži... 👍Ja se inače ovdje kupam,to ti je iza bazena. Danas idemo na kupanje u Sukošan,toplije more. Inače imam apartman kod Bure centra. Budemo se čuli pa možemo jedno jutro na kavu. Svako jutro bicikliram pa mogu da navratim.
View attachment 38860
Sviras u zivo ali na playback? 😋Počeo sam svirati od svoje osme godine klavijature, nadam se da ima još forumaša koji vole glazbu. Glazba liječi dušu. Budem prijatelju jedan dan nešto odsvirao, nema uopće problema, pa budemo pustili snimak.
Nažalost, prošla godina bila dosta slaba kaj se tiče same glazbe, Korona nas je izbacila van ritma, ali nadamo se da dolazi bolje vrijeme za nas.
Svadbu nisam nikad svirao, svirali smo više manje, momačke, djevojačke, 50. ti rođendan, krstitke i neke sitne gaže.Prašiš i po svadbama? 🙂
Uživo, nisam nikad svirao na playback, iako znam puno ljudi koji sviraju na taj način i uzimaju lovu, ali ja ne vidim gušt u tome, nije mi to interesantno, ono što znam odsviram uživo, a kaj neznam jednostavno ljudima kažem, ali se potrudim da do sljedeće gaže naučim.Sviras u zivo ali na playback? 😋