Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,491
Ma bravo Kupljenec stalno te boli, pa nemaš vremena i onda na mladu nedjelju opališ radit od 5 ujutro, to nemoj raditi.
Ne daju se kola razvuče za vozit duge terete?Dobitna kombinacija
Pa ko nova je👌🍺🍻stvarno dobro izgeda, nikad nebi rekel da je to godište.68 godište raketa
A boli boli, nemogu utjecati na to.Ma bravo Kupljenec stalno te boli, pa nemaš vremena i onda na mladu nedjelju opališ radit od 5 ujutro, to nemoj raditi.
Jel to mislis 130 km puta ,auff ako si to vozio zajebanoo ...Ma ljudi me zaustavljaju da vide tu silu i moć🤭
Dobar posao, sve pohvale.Ma ljudi me zaustavljaju da vide tu silu i moć🤭
Pa da, možda i malo više, plus malčiranje oko 4 sata. 😉Jel to mislis 130 km puta ,auff ako si to vozio zajebanoo ...
Fala ti, raketa se ne gasi.Dobar posao, sve pohvale.
Tako je, obavezno svaku godinu zamjenit i nema greške. Jer takav traktor dobar je nemoguće više kupit danas, današnji se svi kvare i nemogu obavljat kaj raketa može. 😉Svaka čast, samo redovita zamjena ulja i filtera i pametno rukovanje i ima da traje i traje.
Mozda sad nesto i napravi .Jeste skužili kad smo dobili novog tokara na forumu da ga opće više nema puno tu?
Čini se da u 3 smjene tokari kolko posla ima🤭
Tak i treba, treba delat 🍻🍺😉
Kupljenec je li ovo malčer širine 1,5m. Tko je proizvođač? Kako se 539 ponaša s njim na brdovitom terenu? Pitam zato jel sam i ja u fazi nabavke. HvalaPa ko nova je👌🍺🍻stvarno dobro izgeda, nikad nebi rekel da je to godište.
A boli boli, nemogu utjecati na to.
Da stalno radim pa nemam vremena, jer sam ja jedini profi poljoprivrednik u okolici, koji imam pravi traktor za sve namjene i koji radim sa ljubavlju sve. I u zadnje vrijeme sam svima slamka spasa, ovi koji imaju kao "bolje" traktore više ih popravljaju nego rade snjima, il nemogu na glavnu cestu. A moja raketa nema prepreke, inače ne radim u Nedelju al sad je viša sila bila.
Danas napravil više od 130 kilometara sa raketom.
A kolko sam zmalčiral nemam pojma, al dosta. 🙂
Putna brzina👌😉🚀🚀
Je 150 je, a gle ako se redovno malčira ide jako dobro, ako ne onda je malo teže, kad je trava preko kabine, onda se dosta mući traktor. E sad kaj se tiće brdovitog terena nesme bit mokra trava, drugo sve ide.Kupljenec je li ovo malčer širine 1,5m. Tko je proizvođač? Kako se 539 ponaša s njim na brdovitom terenu? Pitam zato jel sam i ja u fazi nabavke. Hvala