Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,490
MUHA MUHA pa što se nisi javio, kad si išao iz Obrovca bio si 17 km do mene, e ovo ti pamtim.
To je gumenjak,kola su nešto drugo,no možda si premlad pa se nisi vozio na njima.Kakva oni imaju kola? Pa kaj ti znaš kaj su kola? Ovo su kola.
View attachment 39256
Ak se dobro sječam malo si kratak za vjetrenjaču
Unutrasnje zidove si radio?Može, uzmi onaj tvrdi stiropor za fasade i sa njime radi.
Ja sam sebi sa njime odradio sve oko prozora kad sam mjenjao stolariju. Čak ga nisam ljepio sa ljepilom za pločice nego sa nisko ekspandirajućom pjenom. Mada ako imaš veću površinu jeftinije je sa ljepilom to poljepiti.
Oprosti ako možeš, stvarno sam bil na knap s vremenom.MUHA MUHA pa što se nisi javio, kad si išao iz Obrovca bio si 17 km do mene, e ovo ti pamtim.
pozdrav kolegi Kupljencu i Ivanu Kc, a i ostalih vlasnicima raketa. Evo i mojeg ferca kojeg pripravljam za šumu, ako mi bude sutra vrijeme dozvolilo (prigodna pjesma bi bila-samo za vaše oči)
prvi blatobrani su pretpostavljam od Ursusa, kupil sam ih od gazde koji nije znal od čega su, zadnje sam napravil sam.Odlična raketa, nego kaj to blarobrane imaš od ursusa? I kaj buš sa tri pile, više vrste drva rušiš, sa kolila buš vozil?