@Kupljenec, jesi vec slozio kola, kad imas vremena za zanimaciju... 🤷 Da ti ne bude posel krepal zbog kol.
Čekam stolara da mi djelove završi 👌😉@Kupljenec, jesi vec slozio kola, kad imas vremena za zanimaciju... 🤷 Da ti ne bude posel krepal zbog kol.
Još niš, ali krečem čim se ohladi 🤭A kaj si ti radil s time...
Da se nisi nedaj Boze odrekao rakete???
Sta ces raditi?Još niš, ali krečem čim se ohladi
Generalku 🤭Sta ces raditi?
Tak da imam osjećaj da je to pravi traktor🤭Pa vidiš da lijepi rakete na njega
Kakva je onda to radiona, ako pocivas u njoj 🙆Jedan fini stolac za počinuti si v radioni.
Pazi da ga ne skuriš dok buš kaj brusil. Bila bi šteta...Jedan fini stolac za počinuti si v radioni.
Imali smo ga na kombajnu Zmaj. Remenica je isto od kombajna, slamotrese je tjerala, a cjevčice sam neke našel..
Veli tata da je to od autobusa inače
Pa ti si delal samo izvanredne navoje..🙈Ma to sve iz glave ide😉da vidiš kakve sam ja navoje nekad delal dok sam imal stroj 😉
Radiona ni da se samo dela u njoj... U njoj nekad znam pobeći od svega kaj me tlači, pa makar samo sedil, slušal radio i pušilKakva je onda to radiona, ako pocivas u njoj 🙆
onda nije vise radiona.. 😄
E baš to, i nekad malo prileći i počinut, pogotovo po zimi, vani pada snijeg, baš onak ugodno zna bit. Peć gori, na radiju Božićne pjesme, ma to niko nemre platit.Radiona ni da se samo dela u njoj... U njoj nekad znam pobeći od svega kaj me tlači, pa makar samo sedil, slušal radio i pušil