• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Trebal si im se pridružiti ovih dana, pa makar sa raketom dojti ;)

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Eto to se smije a kad motoristi idu onda odma tanka sajlica nek se ubije sad se ne uništava šuma kako su neki pisali da čim guma prođe treba 20 godina da tu nesto nikne,ja volim ove sportove al ne volim ove što stavljaju žicu da su gazde milijun godin.

Draško

Dobro znana faca
Tu od
20 Sij 2012
Poruka
996
MUHA gdje su se to vozili?
Ja ih isto sve poznam i svako malo neko od njih dođe da mu nekaj potokarim, izbušim....

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki jel znate kakve vozače da traže posel? C+E
Trebal bi 15 vozača za Italiju, znači vozi se samo schubboden Hrvatska - Italija, vikendi slobodni, al ko ima volju može i vikend.
Dva kruga tjedno se dela.
Novi kamioni, u dolasku su.
Firma je u Vrbovcu. Za ostali info PP.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
O bude krumpira za speći u rolu😉
Danas me iznenadil prijatelj @MUHA i išli na kavu, i sok, kak to već ide, i kad se najbolje zalaufali sa pričom počelo nevreme, kiša, počelo puhat, nisam ni stignul sliku okinut da me nebi otpuhalo kak je bilo nevreme. Ali smo se baš super pospominali. Baš ugosno društvo 😉🍺🍻
Nadam se da je dobro došel doma po tom nevremenu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Mi smo se danas malo igrali armirača... 20210831_215802.jpg
20210831_215704.jpg
Danas napravljena 4 "koša", sutra još jedan...

Primam donacije u obliku parova ruku za betonažu u subotu :)

Ak baš netko ima dvije lijeve, a hoće pomoći, slobodno može donesti nasoljenog odojka. Suhih drva imam ;)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh