Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Baš si bedast, a novi tokar u selu i čeka posel🤭
Onda država mora prvo kazniti sama sebe jer je odobrila prodaju insekticida protiv osa i stršljenova u obliku sprejaZnate li da su stršljeni zakonom zaštićeni i ne smiju se tamaniti, već pozvati ekipu za selidbu!
"Prema odredbama Saveznog zakona o zaštiti prirode, stršljeni su zaštićeni zakonom i ne smiju biti uhvaćeni ili ubijeni. To ne samo da znači da petu cipele ne smijete ubiti pojedinu životinju na stoliću, a uklanjanje gnijezda stršljena također je zabranjeno. U slučaju kršenja vlasti mogu vam izreći novčanu kaznu do 50.000 EUR."
Još nikak, kad je drvo palo odmah ih je bilo 50-tak vani i onda gas doma.... sutra budem vidio šta daljeI kak si stršljene rješil?
Pa da me na betonažu namami, bude za njega kod mene uvijek nekog poslaBaš si bedast, a novi tokar u selu i čeka posel🤭
Koja površina, u pitanju, i koliko kilograma je bilo.Za danas gotovo. Lucerne ima!
Samo ko zna kak buš dugo moral čekat na red, sve to ovisi kak bu imal gužvu.Pa da me na betonažu namami, bude za njega kod mene uvijek nekog posla
Nije gotova njiva pa neznam, približno 300 kg na 7000 m2.Koja površina, u pitanju, i koliko kilograma je bilo.
Sad se to sve mijenja uskoro.Moreš ti terati zajebanciju kolko hočeš, ali kod nas tokara koji zna nekaj napravit pomalo možeš sa sviječom tražiti....
Ne radi vec dugo…Muha jel to nosiš k Vilču kaj radi u Promidu (ak još uvijek radi)?
Prijatel, ako dobro kužim tu je od posla napravljeno slijedeće: ubačen dodatni retrovizor, pritegnuto crijevo na cilindru, promjenjen akumulator i selotepom omotan ispust za kipanje žita. Kakav je to gazda kaj mu je za to trebal majstor? Da ne pitam koliko mu je to naplaćeno (slučaj bager).....
Ako mu je trebal netko da mu to napravi na tak starom stroju onda bolje da ga nije ni kupil…Prijatel, ako dobro kužim tu je od posla napravljeno slijedeće: ubačen dodatni retrovizor, pritegnuto crijevo na cilindru, promjenjen akumulator i selotepom omotan ispust za kipanje žita. Kakav je to gazda kaj mu je za to trebal majstor? Da ne pitam koliko mu je to naplaćeno (slučaj bager).....