Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Evo ako može ko na mešu.
nigdar, pa ni onda. Od srca mu želim da ga uskoro prefarba pa makar i u zelenu....Sol na ranu????????????
To prijatel, to....ne znam kaj si napravil, ali svaka ti čast....idemo dalje....Sve ide po planu, traktor ostaje doma 👌🙂pa kaj bi ja bez rakete😉🍺🍻😇
da je traktor otišel onda bi motorka zanavek ostala nevužganaRekla punica ak meni treba traktor da ga nebumo prodali, a meni treba😇🍻🍺🍻🍻
kaj god da je napravil žrtva se isplatila (barem do slijedeće registracije), svaka mu častKaj je napravil!!!! .........ajmo pogađati, ali smijete samo jen put!
To je bila vrlo nesigurna igra! Morti je punica to i čekala!Kaj je napravil?
Bolje da mu žena i ne zna... (priprijetil je punici da ide i on kak raketa iz kuće ak ode traktor).
A ona se zabrinula za kćer...i eto, sad nam @Kupljenec ne bu opet dečko
izgleda da je preveč svima dal do znanja kol'ko mu je stalo do traktora i ve bi to mogel postati način da ga se ucjenjuje (svako malo se gospođa punica sjeti da bi se traktora moglo prodati). Ovo nije dugoročno rješenje....To je bila vrlo nesigurna igra! Morti je punica to i čekala!
Ipak mislim da žena o njihovom "dogovoru" ne sme niš znati.....mogel bi se za svagda odvesti raketlinom!